Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Najbolji proizvodi za kovrčavu kosu

Written by 
Rate this item
(10 votes)

Da li ste ikada u prolazu ugledali neku djevojku sa bujnom, kovrčavom kosom, s predivnim loknama i odmah poželjeli takve kovrče koje u savršenim valovima padaju niz ramena.

Ili ste baš vi ta sretnica koju je priroda obdarila prelijepim kovrčama, te ih sa ponosom nosite i imajući pri tom na umu kako one nikada neće izaći iz mode. No, bilo kako bilo, jedno je sigurno, a to je činjenica kako njega kovrčave kose nije laka. Naime, ponekad je za njegu neobuzdanih kovrči potrebno puno više truda i vremena nego za njegu ravne kose.

 

Kovrčava kosa zahtjeva kvalitetan šampon i regenerator. Nije poželjno upotrebljavati one proizvode koji u sebi sadrže i šampon i regenerator, već je regenerator za kosu poželjno koristiti zasebno. Koristite regenerator koji pruža dodatnu vlagu s obzirom na činjenicu da kovrčava kosa često zna biti suha i potrebna joj je dodatna hidratacija. Pranje kovrčave kose ne bi trebalo obavljati pre često, jer se ona puno sporije masti i prlja od ravne kose, a kada se i izmasti to se toliko ne primjećuje.

 

Ako imate kovrčavu kosu onda zasigurno znate kako se kovrčava kosa gotovo nikad ne češlja običnim češljem. Kod kovrčave kose koriste se posebni češljevi i četke s izrazito rijetkim zupcima, a najbolji češalj za ovaj tip kose su zapravo vaši prsti. Ako pak koristite češalj potrebno je pripaziti na to da se češljate što je rjeđe moguće, kako vam kosa ne bi ispucala i lomila se. Nakon pranja, kosu treba očešljati dok je još vlažna, jer kada se jednom osuši, češljanje kovrčave kose samo će biti mučenje; kako za vas, tako i za vašu kosu.

 

 

Ovaj tip kose je najbolje sušiti prirodnim putem. Na kosu nanesite kremu namijenjenu upravo kovrčavoj kosi i dobro je razmažite cijelom duljinom, s time što je ne treba nanositi na korijen. Kremu ostavite da djeluje nekih 15 minuta potom, ako želite, nanesete pjenu za kosu.

 

Kada je dodatna njega u pitanju, ono najbolje što svojoj kosi možete priuštiti je ulje lavande ili kokosa. Ova ulja čine da kosa ne bude previše bujna, a pritom je hrane i štite od štetnih, vanjskih utjecaja.

 

Za njegu kovrčave kose također je potrebno korištenje pakunga i maski, baš kao i za svaki drugi tip kose. S obzirom na činjenicu da je ovaj tip kose uglavnom suh, preporučljivo je koristiti pakunge i maske na bazi prirodnih ulja koja se koriste za njegu suhe kose. Kao što smo već prethodno spomenuli, najbolja ulja za njegu su lavandino i kokosovo ulje.

 

Ovdje možete pogledati koji su najbolji proizvodi za kovrčavu kosu:

 

1. Balea hidratantno mlijeko za suhu i oštećenu kosu od marelice

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


2. L'Oréal Nutri-Sleek Smoothing Cream Care

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


3. Lush Curly Wurly - šampon za kovrčavu kosu

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


4. Nivea Flexibile Curls - pjena za oblikovanje kovrčave kose

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


5. Nivea Flexibile Curls - šampon za kovrčavu kosu

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


6. Subrina Styling Brilliant Cream - krema za oblikovanje

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


7. Sunsilk šampon i regenerator za kovrčavu kosu - zelena linija

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


8. Toni & Guy Frizz Smoothing Curl Conditioner - regenerator za kovrčavu kosu

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


9. Toni & Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo - šampon za kovrčavu kosu

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu


10.Wellaflex Curls & Wave pjena za kovrčavu kosu

najbolji proizvodi za kovrčavu kosu

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio