Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Savjeti za profesionalno pranje kose

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Pretražili smo Internet kako bi pronašli najbolje savjete za pranje kose na profesionalni način, baš kao što to čine u frizerskim salonima. Svi želimo da nam šampon učini kosu sjajnijom, da bude prekrasna i da možemo s njom raditi što poželimo.

Ne tražimo previše, zar ne? Stoga, djevojke, ovdje smo za vas pripremili top 7 savjeta za pranje kose koji će učiniti vašu kosu sjajnijom, mekom i prekrasnom baš kao da ste upravo izišle iz profesionalnog frizerskog salona.

 

1. Raščešljajte kosu prije pranja - Nismo bili svjesni činjenice kako postoji razlika ako kosu dobro raščešljate prije pranja i ako to ne napravite! Ovim zapravo osiguravate vašoj kosi mekoću i glatkoću. Ozbiljno, djevojke, ovaj savjet uistinu djeluje. Isprobajte i uživajte u razlici koju ćete zasigurno primijetiti na vašoj kosi!

 

2. Šampon nanesite 2 puta - Ovaj savjet spada u klasične, već dobro poznate savjete, al isto ćemo ga rado spomenuti! Znači, stvar je u tome što prvi put šampon djeluje kao primer koji ispire svu nečistoću iz kose, a drugi puta zapravo djeluje kao proizvod sa svim svojim opisanim učincima. Ako vam kosa izgleda beživotno, iskušajte ovaj trik.

 

3. Na početku koristite toplu vodu - Kada perete kosu započnite toplom vodom kako biste otvorili kutikule vlasi. Topla voda zaista omogućuje "otvaranje kose" kako bi na taj način šampon mogao prodrijeti i očistiti. Stoga, započnite toplom vodom, a završite hladnom i vidjet ćete kako će kosa poprimiti savršeni sjaj!

 

4. Ispirite kosu hladnom vodom - Kada ispirete kosu, činite to hladnom ili barem prohladnom vodom. Koji je razlog? Hladna voda zapravo zatvara kutikule vaše kose zadržavajući tako balzam i dajući kosi mnogo sjaja.

 

5. Ocijedite kosu prije balzama - Jedan od glavnih savjeta kod pranja kose je da kosu ocijedite prije nanošenja balzama! Ovo je važno jer zbog jako mokre kose balzam sklizne zajedno s vodom i tako, naravno, ne djeluje kako bi trebao.

 

 

6. Ne stavljajte balzam na tjeme - Jeste li znali da vaše tjeme zapravo proizvodi mnogo prirodnog ulja? Toliko da na tjeme uopće ne trebate stavljati balzam! Nanosite balzam na središnji dio kose pa sve do vrhova. Razlika je uistinu velika!

 

7. Ostavite balzam najmanje 2 minute - Naposljetku, pitate li se stalno koliko dugo morate držati balzam? Ja sam se pitala prije nego što sam pročitala kako je najbolje ostaviti ga najmanje 2 minute da djeluje. Na ovaj način zadržat će se vlaga u vašoj kosi i balzam će djelovati na pravi način. Vjerujte mi, ovo djeluje.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio