Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 moderne frizure za proljeće 2013

Written by 
Rate this item
(6 votes)

Jedno je sigurno, proljeće sa sobom uvijek nosi dašak svježine, kako u raspoloženje, tako i u modne trendove.

Stoga, ako želite da vam i frizura bude u skladu sa nadolazećim modnim trendovima, ovaj članak će vam u tome pomoći. Slijedi naša top 10 lista frizura koje će biti u trendu za proljeće 2013.

 

1. Zaglađen izgled - Što se tiče trendova za proljeće 2013., kada su frizure u pitanju, čini se kako je punđa izbor mnogih modnih dizajnera. Zaglađen izgled prevladavao je na revijama Ralph Laurena i Guccia. A kako bi ste ovaj look postigli i kod kuće, dovoljno je dobro začešljati kosu prema natrag i vezati ju u niski konjski rep; na samom potiljku vrata, zatim rep skupiti u punđu, te krajeve učvrstiti šnalama.

frizure proljece 2013 1

 

2. Retro - Ljubav za svime što je retro još uvijek cvijeta. Giorgio Armani i Jason Wu opredijelili za retro valoviti stil, dok su Marc Jacobs i Moschino odabrali frizure u stilu visoko podignutih frizura u stilu Brigitte Bardot. Isprobajte ovaj stil i kod kuće na način da skupite kosu tapirajući donji sloj kako bi dobili na volumenu, te je potom vežite u niski rep.

frizure proljece 2013 2

 

3. „Wet look“ - Umjesto masnih, zaglađenih frizura iz proteklih sezona, za proljeće 2013. najavljen je "wet look"; izgled kose koji djeluje znatno mekše i suptilnije. Na revijama Giambattista Vallia, Thakoona i Rag & Bonea, nosile su se frizure zalizane na vrhu glave sa laganom teksturom na dnu. Kako biste postigli ovaj izgled, započnite sušenjem, kako bi ste dobili glatku i ravnu kosu. Zatim na gornji dio, prema tjemenu, nanesite neki od proizvoda za wet styling te začešljajte kosu prema natrag.

frizure proljece 2013 3

 

 

4. Ekstra ravno - Super ravna kosa još je jedan od popularnih trendova za proljeće 2013. Elegantne, ravne frizure prevladavale su na revijama Michael Korsa, Herve Legera, i Emilia Puccia. Ako želite isprobati ovaj izgled kod kuće bit će vam dovoljna samo pegla za ravnanje.

frizure proljece 2013 4

 

5. Jednostavne pletenice - Pletenice su oduvijek bile popularan izbor za proljetne frizure, tako da isto vrijedi i za sezonu proljeće 2013. Dizajneri poput Balmaina i Hervea Legera na svojim modnim revijama objeručke su prigrlili ovaj tradicionalni trend.

frizure proljece 2013 5

 

6. Raspletene punđe - Ovaj pomalo neuredan, casual look pripada nadolazećim trendovima za 2013. a na svojim modnim revijama najavili su ga Marni i Valentino. Ovu frizuru je jako jednostavno napraviti i kod kuće, a najljepši dio je taj da, što neurednije izgleda, to je punđa modernija.

frizure proljece 2013 6

 

7. Razdjeljak po sredini je također najavljen kao jedan od modnih trendova za proljeće 2013. Na revijama Roberta Cavallia razdjeljak po sredini pratili su nestašni vrhovi, dok su se na Chanelovim revijama nosile biserima okovane punđe, a na revijama Rochasa i Jil Sander prevladavali su nisko spleteni konjski repovi.

frizure proljece 2013 7

 

8. Šalovi i marame - Što se tiče modnih dodataka za kosu, na proljeće 2013. će se nositi svileni šalovi i marame. Ovaj trend se mogao vidjeti na revijama, Marca Jacobsa, Dolce & Gabbane, te Rochasa. Ovaj ćete izgled postići tako da jednostavno dodate nekakav zanimljiv šal na skupljenu kosu.

frizure proljece 2013 8

 

9. Niski rep - Niski, bezbrižni konjski rep oduvijek je bio praktičan i u trendu, a tako je i ove sezone. Na proljetnim pistama modnih kuća Elie Saab, Jil Sander, i Alexander Wang mogli su se vidjeti elegantni, niski repovi. Ako želite ovu frizuru isprobati kod kuće, pažljivo zagladite kosu prema natrag uz pomoć seruma za ravnanje, svežite kosu u niski konjski rep te dodatno učvrstite s malo laka.

frizure proljece 2013 9

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio