Print this page

Top 10 kako zavesti i zadržati muškarca

Written by 
Rate this item
(5 votes)

Pripadnici grubljeg spola, baš kao i pripadnice onog nježnijeg, uživaju u pažnji i komplimentima, tepanju i svim drugim lijepim, romantičnim stvarima, ali prije svega i muškarci vole kada ih uvijek iznova zavodi.

Stoga se žene nikada ne bi smjele prestati truditi i uvijek iznova težiti k tome da svom odabraniku budu lijepe, seksi i privlačne. Samo na taj način mogu uspješno održati vezu na duže staze te staviti svom muškarcu do znanja s kim ima posla. Stoga lijepe naše, budite pune samopouzdanja, uvijek sređene i nasmijane. Jer upamtite -  akcija nikada ne prestaje.

 

U ovom članku smo pripremili naš top 10 najboljih savjeta na temu kako zavesti i kako zadržati muškarca:

 

1. Sva potrebna pažnja i više - da, dobro ste pročitali - muškarcima je pažnja jako bitna. Možemo slobodno kazati kako u nekim stvarima znaju biti poput male djece, žudeći za pažnjom i nježnošću te, ako to ne dobiju, odmah se počnu duriti. Činjenica je kako žene mogu obavljati i po nekoliko stvari odjednom, dok s druge strane muškarci uvijek obavljaju jednu po jednu obavezu, stoga često imaju osjećaj kako im njihove odabranice ne posvećuju dovoljno pažnje.

 

2. Ljubav ulazi na usta je stara, svima znana narodna poslovica koja je itekako istinita upravo u muškom svijetu. Ako s vremena na vrijeme vašem muškarcu spremite njegovo omiljeno jelo, on će to znati cijeniti - i još bolje, biti će oduševljen i zahvalan jer mu na taj način dajete do znanja kako znate što voli te mu u isto vrijeme pokazujete koliko vam je stalo.

 

3. Sredite se samo za njega - Muški mozak najprije reagira na vizualne poticaje za razliku od ženskog, što znači da oni odmah primijete kada se njihova bolja polovica sredi, i to bez obzira na duljinu trajanja vaše veze. Stoga, ako ga namjeravate ponovno zavesti, obucite izazovnu crvenu haljinicu. Znanstvena istraživanja su dokazala kako je upravo crvena boja poput afrodizijaka za muškarce.

 

4. Nemojte se zapustiti - zdrava prehrana, tjelovježba, briga o zdravlju i izgledu nisu bitni isključivo vama već i vašem muškarcu. Jer činjenica je kako nitko pored sebe ne želi imati osobu koja ne drži do svog izgleda i zdravlja. Dakle, upravo to je jedan razlog više da se potrudite i budete na visini zadatka te da ne dozvolite sebi da se zapustite kada je riječ o ovim stvarima.

 

 

 

5. Udijelite mu kompliment - Kao i kod žena, i kod muškaraca komplimenti izazivaju ugodu i sreću. Ovo se ne treba nužno svoditi na komplimente na račun fizičkog izgleda, već i na druge pohvale i to kada god za to pronađete valjan razlog.

 

6. Njegovo slobodno vrijeme - Pripadnici grubljeg spola se često pribojavaju kazati svojim suprugama ili djevojkama kako planiraju svoje slobodno vrijeme provesti u druženju s prijateljima ili odlazak na utakmicu. Ako i vi, kod vašeg muškarca izazivate ovaj strah, trebate biti svjesni činjenice kako na dugoročno frustrirate svog partnera jer je svakoj osobi na svijetu potrebno vrijeme koje će posvetiti isključivo sebi. Nemojte ga sputavati i pustite ga da uživa u muškim aktivnostima, a vi se istovremeno možete posvetiti sebi i vlastitom slobodnom remenu koje ćete provesti bez njega.

 

7. Potražite od njega savjet - konverzacija s partnerom i savjetovanje mogu pozitivno utjecati na vašu vezu. Sama činjenica kako vam držite do njegovog mišljenja, stvorit će još čvršću povezanost, a vaš će odnos postati puno kvalitetniji i zdraviji. Za vas će to biti još jedna potvrda kako je on potreban u vašem životu, a njega će veseliti to što je vaš oslonac.

 

8. Ne zaboravite na sitnice - Užurbani ritam života često zna biti krivac za to što ponekad zaboravljamo stvari koje su jako bitne. Sitnice poput zahvale za ukazanu pomoć ili napravljen kućanski posao samo su neke od njih. Ovo bi trebalo biti obostrano i ako se odlučite voditi računa o sitnicama koje usrećuju vašeg partnera, unijet će pozitivnu energiju u vaš odnos.

 

9. Povežite se - Činjenica je kako se žene snažnije povezuju razgovorom, dok muškarci to čine dodirima. Stoga, kada vam se god pruži prilika za to, umjesto brzinskog zagrljaja i poljupca, sjedite uz njega, zagrlite ga i počnite se maziti, baš kao što ste to prakticirali na početku vaše veze.

 

10. Seks - Kada se nalazimo na početku veze sve pršti od strasti, no s vremenom ta strast jenjava i za dobar seks se potrebno malo više potruditi. Žene jako često imaju izgovor kako su umorne ili preopterećene obavezama, no uvijek se sve svodi na dobru volju. Nije potrebno voditi ljubav satima,  jedan brzinski seks zasigurno će vam oboma popraviti raspoloženje i napuniti vas energijom.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info

Latest from Top 10

Related items

Joomla SEF URLs by Artio