Print this page

Top 10 "ljubavnika"

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Premda je nama običnim smrtnicima teško shvatiti što poznate tjera na otkrivanje tajni iz njihova privatnog, seksualnog života - jer ipak su u konačnici oni ti koji se istovremeno i sami žale na invaziju u isti - lista muških celebrity-ja koji su priznali kako im je hobi bio sakupljanje žena kao trofeja, zaista je fascinantna.

Neki od njih se doduše nisu mogli točno prisjetiti koliko su ljepotica imali, dok drugi pak zastrašuju svojom neočekivanom preciznošću. Ovdje možete pogledati i te impozantne cifre koje su ostvarila dotična gospoda sa naše liste top 10 najvećih ženskara na svijetu:

 

1. top 10 zenskara Fidel Castro - 35.000 !!! - Kubanski političar i revolucionar, kako tvrde neki izvori, spavao je sa najmanje dvije dame dnevno, tijekom više od četiri desetljeća.

 

2. top 10 zenskara Wilt Chamberlain20.000 - Svrha isticanja ove cifre je bila da pokaže kako je seks, kao i košarka, ogroman dio njegova života, te je baš to i razlog zbog kojeg je uvijek ostao samac – rekao je slavni košarkaš.

 

3. top 10 zenskara Warren Beatty - 12 775 - Sudeći prema njegovoj biografiji, ovaj glumac je spavao sa ni manje ni više nego sa 12.775 žena, među kojima su bile i Joan Collins i Madonna. Premda osobno nikada nije potvrdio ovu informaciju, nikada je nije ni demantirao. No tajnovitost je pola zavođenja, zar ne?

 

4. top 10 zenskara Charlie Sheen - 5000 - Nestašni dečko Hollywooda nikada nije zaključio svoju točnu brojku, ali je svojoj bivšoj supruzi jednom šapnuo kako baš ona spada među 1000 najboljih ljubavnica koje je ikada imao.

 

5. top 10 zenskara Gene Simmons - 4800 - Frontmana slavne grupe Kiss upitali su da li istina kako je spavao sa 4600 žena, na što je on otresito odgovorio - Ne, to nije istina, spavao sam sa njih 4800!

 

 

6. top 10 zenskara Hugh Hefner - 2000-5000 - Nije nimalo iznenađujuće što je vladar Playboy carstva spavao sa toliko dama, ali nitko nikada ne može biti siguran o kojoj se točno brojci uradi pa čak ni sam Hugh nikada nije vodio tu evidenciju. On tvrdi kako je davno prestao brojiti te kako nikada uopće nije ni razmišljao o količini već uvijek samo o kvaliteti.

 

7. top 10 zenskara Julio Iglesias - 3000 - Često se nagađalo kako je ovaj "latino lover" imao 3000 žena. Julio se jednom našalio kako je to vrlo vjerojatno i bila točna brojka do 1976. te kako nisu prebrojali ostale žene nakon.

 

8. top 10 zenskara Jack Nicholson - 2000 - Ova glumačka legenda također nije nikada potvrdila točnu brojku, ali je priznao da je koristio Viagru "samo kada je htio biti sa više žena odjednom.

 

9. top 10 zenskara Giacomo Casanova - 200 - Slavni zavodnik iz Venecije, postao je poznat po svojoj autobiografiji "Priča mog života" u kojoj je detaljno opisao svoja muška osvajanja koja se, između ostalog, smatraju najpreciznijim opisom socijalne strukture u Italiji  tijekom 18. stoljeća.

 

10.top 10 zenskara Tiger Woods - 120 - Ovaj posrnuli "god of golf" je bio prisiljen ići na liječenje ovisnosti od seksa. Hm, pitamo se što je tek onda Fidel trebalo napraviti ?!?

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info

Latest from Top 10

Related items

Joomla SEF URLs by Artio