Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Najbolji tekući puderi za suhu kožu

Written by 
Rate this item
(4 votes)

Ima puno žena koje izbjegavaju korištenje pudera iz straha da će im lice pod njim izgledati neprirodno, poput maske. Stoga je pronalaženje odgovarajućeg proizvoda jako bitno.

Podloga, odnosno tekući puder se nanosi svakodnevno i na našem licu ostaje gotovo cijeli dan. Upravo iz tog razloga igra iznimno važnu ulogu u njezi lica, ali također spada i pod najproblematičnije kozmetičke proizvode. Postoje dvije ključne stvari za uspjeh: odabir prave formule, ovisno i tipu kože i pronalaženje odgovarajuće nijanse. 

 

Postoje četiri osnovne formule pudera: na bazi ulja, na bazi vode, bez ulja i bez vode. Podloga na bazi ulja savršen je odabir za suhu kožu lica, dok su proizvodi na bazi vode namijenjeni svim tipovima kože. Podloge bez ulja namijenjene su osobama koje imaju masnu kožu, a proizvodi bez vode izuzetno su postojani na licu i najčešće se koriste za tešku, kazališnu šminku. Ovisno o teksturu, podloge se dijele na tonirane kreme, tekuće pudere, kremaste pudere i pudere u pjeni kao i na kompaktne podloge te podloge u stiku.

 

Tonirane kreme su spoj klasične tekuće podloge i kreme za lice. Sposobnost prikrivanja je mala, ali su zato savršene za njegu. Najčešće se koriste kod mlade ili čiste kože lica.
Također su savršene za ljeto, kad samo želite izjednačiti ten.

 

Tekući puderi spadaju u najpopularnije i najraznovrsnije podloge zbog jednostavnog nanošenja i prirodnog efekta. Pristaju gotovo svim tipovima kože osim izuzetno suhoj.

 

Kremaste podloge su guste, bogate i njeguju kožu. Savršene su za suhu ili zrelu kožu lica. Zbog njihove teške teksture potrebno je pripaziti da se ravnomjerno nanesu na kožu pomoću vlažnih kozmetičkih spužvica.

 

 

 

Pjenaste podloge su također savršene za njegu te su prikladne za suhu kožu lica. Najbolji način za nanošenje pjenastih podloga je također pomoći kozmetičke spužvice.

 

Kompaktne podloge jako su praktične s obzirom na to da u sebi već sadrže puder. Kompaktne podloge ćete pronaći u kutijicama s vlastitom spužvicom za nanošenje. Međutim, treba pripaziti na to što iste mogu na kraju ispasti dosta svjetlije nego što očekujete. Ova vrsta podloge je savršena za sve tipove kože osim one suhe.

 

Podloge u stiku su poznate i kao prve, originalne podloge još iz vremena zlatnog Hollywooda. Po teksturi su dosta teške stoga su najprikladnije za oštećenu kožu, punu ožiljaka ili mrlja.
Nanose se na način da se manja količina nanesite direktno na oštećeno područje te se potom utapka kozmetičkom spužvicom.

 

Ovdje možete naš top 10 - najbolji tekući puderi za suhu kožu:

 

1. Bourjois Healthy Mix Serum Foundation

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

2. Chanel Vitalumiere Satin Smoothing Fluid Makeup

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

3. Clinique Repairwear Laser Focus Foundation

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

4. Clinique Supermoisture Foundation

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

5. L'Oreal True Match Lumi Healthy Luminous

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

6. L'Oreal Infallible Advanced Never Fail Makeup SPF 20

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

7. Mac Mineralize Satinfinish Foundation

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

8. Maybelline Dream Smooth Mousse Foundation

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

9. Revlon Age Defying with DNA Advantage Cream Makeup

najbolji tekući puderi za suhu kožu

 

10.Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat

najbolji tekući puderi za suhu kožu

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio