Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 make-up za žene iznad 50

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Savjeta za šminkanje za žene iznad 50 nema tako mnogo koliko onih za tinejdžere, ali to ne znači da nisu jednako važni, čak se usudimo reći i važniji.

Tehnike šminkanja koje su funkcionirale za nas kada smo bile mlade ne mogu se uvijek primijeniti kada dođemo u zrelije godine, stoga smo pronašli 10 jednostavnih, ali nevjerojatnih savjeta za šminkanje za žene iznad 50 kako bi se najbolje osjećale i izgledale svakoga dana.

 

1. MANJE JE VIŠE - Kada se govori o šminkanju za žene iznad 50, manje je uvijek više! Kako starimo naše se usne stanjuju i ako ih želite istaknuti i učiniti punijima, pokušajte sa neutralnom olovkom za usne, stavite ruž, a sjajilo primijenite na sredini usana kako bi izgledale punije. Izbjegavajte tamne boje olovke za usne jer vas mogu učiniti starijima.

 

2. ISTAKNITE OČI - Jedan od diskutabilnih make-up savjeta za žene iznad 50 je taj trebaju li koristiti tuš ili olovku za oči. Žene iznad 50 obično kažu da su se njihove oči promijenile i smanjile, stoga neka svakako definiraju i iscrtaju svoje oči. Većina oblika očiju kod žena u zrelim godinama bolje izgleda sa blagom šminkom nego sa jako iscrtanom linijom na gornjem kapku.

 

3. POPUNITE OBRVE - Jedan od najtraženijih make-up savjeta za žene iznad 50 je popunjavanje obrva! Nitko ne izgleda lijepo sa tankom, strogom linijom obrva. Nakon što ste začešljali vaše obrve prema dole, popunite svaku prazninu sa olovkom za obrve koja je nijansu tamnija od vaše boje kose, a potom prijeđite preko obrva puderom za obrve. Zbog gušćih obrva ćete izgledati mlađe i svježije!

 

4. IZBJEGAVAJTE SHIMMER - Još jedan važan make-up savjet za zrele žene je izbjegavati svjetlucave ili biserne boje. Mnogo puta svjetlucave boje mogu naglasiti fine linije i bore kao i teksturu kože. Tražite neutralne boje koje pogoduju vašim crtama i dobro se uklapaju, a izbjegavajte sve što je presvijetlo i što naglašava crte koje želite sakriti!

 

5. MINIMALIZAM - Ne koristiti podlogu na cijelome licu jedan je od najviše zanemarenih make-up savjeta za žene iznad 50. Dobra strana zrele kože je to što nije podložna istim problemima kao u mlađim danima, pa stoga možete koristiti podlogu u malim količinama ili, umjesto toga, toniranu hidratantnu kremu. Ovdje vrijedi isto pravilo i za usne; manje je više, stoga ne koristite proizvode u velikim količinama nego pokažite svoju prekrasnu kožu!

 

 

 

6. RUMENILO - Što se tiče rumenila, osnovni savjet za žene u zreloj dobi je da koriste rumenilo samo na najizraženijem dijelu obraza i da ga dobro ujednače! Kako starimo naše lice biva sve tanje, a korištenje rumenila samo naglašava ovu karakteristiku koja može biti vrlo neprivlačna. Dajte svojim obrazima lijepu boju i izgladite sve oštre linije.

 

7. TREPAVICE - Maskara je još uvijek obavezna i dobar savjet za njeno korištenje za žene iznad 50 je da koriste maskaru koja daje volumen i to samo na gornje trepavice. Maskara ili olovka za oči na donjem kapku može samo učiniti vaše oči manjima ili se zamrljati. Stoga, budite jednostavne i nanesite sloj maskare na vaše gornje trepavice i spremne ste!

 

8. VRIJEME ZA BAZU - Ovaj make-up savjet za žene u zreloj dobi čini se nepotrebnim korakom za neke od vas s obzirom da želite koristiti što manje šminke, ali je zapravo važan korak u nanošenje šminke. Korištenje svjetlucave baze pomoći će da se šminka zadrži duže, a i dat će vašoj koži svjetlucav izgled zbog čestica u bazi koje odlično izgledaju na zreloj koži.

 

9. PREKRIVANJE - Korištenje korektora nije samo za prištiće i podočnjake nego je i odličan savjet za žene iznad 50 da prekriju tamna područja na licu. Još jedan odličan savjet je koristiti korektor na unutarnjem i vanjskom kutu očiju kako biste ih otvorili i naglasili. Korištenjem korektora oko područja očiju može učiniti vaše oči većima i mlađima.

 

10. PRIPAZITE S OČIMA - Posljednji od mojih make-up savjeta za žene iznad 50 je taj da koriste neutralne, blage boje sjenila za oči. Tamne boje mogu učiniti kapke teškima i naglasiti upale oči, stoga koristite svijetla sjenila umjesto teških boja.

Mislim da žene svake dobi mogu imati koristi od ovih savjeta za žene iznad 50. Nikada ne možete pogriješiti sa neutralnim tonovima i ako se pobrinete da ste sve dobro ujednačili. Koji su vaši omiljeni make-up savjeti za žene iznad 50?

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio