Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 najbolje kreme za samotamnjenje

Written by 
Rate this item
(5 votes)

Ovaj članak ćemo započeti s nekoliko osnovnih savjeta vezanih uz korištenje krema za samotamnjenje. Bez obzira na to koliko je krema za samotamnjenje dobra, ako ne vodite računa o načinu primjene nećete je uspjeti ravnomjerno nanijeti.

Stoga treba pripaziti na to da, ukoliko imate suhu kožu, potrebno ju je pripremiti čak i nekoliko dana prije samog nanošenja preparata za samotamnjenje. Pritom se preporuča korištenje blagih pilinga za tijelo i to u trajanju od tri dana prije uporabe kremi za samotamnjenje. Hidratizirajte kožu dva do tri puta na dan, pogotovo nakon kupanja ili tuširanja. Nanesite gušću kremu na područje laktova i koljena, s obzirom da je na tim mjestima koža najsuša. U protivnom će se krema za samotamnjenje intenzivnije primiti na tim suhim dijelovima te će izgledati dosta neprirodno.

 

Prije nanošenja na cijelo tijelo preporuča se testiranje kreme za samotamnjenje i to na način što se prvo mala količina nanese na neki manje vidljiv dio tijela. S obzirom na činjenicu da se ove kreme se ne ispiru baš lako, testiranjem ćete poštedjeti sebe eventualnih pogrešaka.

 

Ako vam koža nije u potpunosti čista, ili ako na tijelu već imate neki losion, prilikom nanošenja sredstva za samotamnjenje se znaju pojaviti fleke koje se poslije teško uklanjaju. Također se preporuča sačekati barem dvadesetak minuta nakon kupanja kako bi se koža u potpunosti osušila jer će vam na suhoj i čistoj koži biti puno lakše uočiti gdje niste nanijeli kremu.

 

 

Bez obzira na to da li je riječ o spreju, kremi ili gelu, treba ih brzo i ravnomjerno nanijeti na kožu. Kada kremu za samotamnjenje nanosite na noge, nemojte prvo mazati do koljena, pa zatim butinu, već namažite odmah cijelu nogu. Pokazalo se kako je najbolje krenuti odozgo prema dolje. Koristite dovoljnu količinu kreme kako bi ste ravnomjerno prekrili cijelu nogu. Ne bi bilo loše da za početak vježbate s nanošenjem običnog losiona za tijelo i to nekoliko dana prije nego se odlučite koristiti kremu za samotamnjenje. Na taj način ćete puno bolje moći procijeniti i koliko vam je kreme potrebno.

 

Koljena, zglobovi, laktovi i grudi, su dijelovi tijela na kojima je koža izrazito suha, pa ih treba tretirati minimalnom količinom kreme za samotamnjenje. Lako možete dodati još ukoliko vidite da je to potrebno.

 

Kako bi ste izbjegli da vam dlanovi i zanoktice izgledaju kao da ste se igrali bojom, tijekom nanošenja kreme za samotamnjenje, povremeno operite ruke. Na kraju to napravite detaljno, a za zanoktice, ako je potrebno, upotrijebite staru četkicu za zube.

 

Upute za korištenje na nekim proizvodima sugeriraju da se možete obuči odmah ili pola sata nakon nanošenja kreme, ali u većini slučajeva potrebno je ipak sačekati sat ili dva. Ako volite svoju odjeću, mi vam savjetujemo da sačekate puna dva sata. Također nemojte sjediti na bijeloj plahti ili na bilo čemu svijetlom, radije ispod sebe stavite ručnik tamne boje. Isto tako sačekajte barem tri sata prije nego što se istuširate ili odete na kupanje, kako bi se boja u potpunosti upila u kožu i osušila.

 

Potrebno je nekih 3 - 5 dana prije nego što se boja počne ispirati. No nije potrebno čekati da se boja u potpunosti skine prije nego što je ponovo nanesete. Čim primijetite da vaš ten postaje svjetliji, kremu možete ponovo nanijeti.

 

Ovdje možete vidjeti naš top 10 za najbolje kreme za samotamnjenje

 

1. Aveeno Continuous Radiance Moisturizing Lotion

najbolje kreme za samotamnjenje


2. Clarins Self Tanning Instant Gel

najbolje kreme za samotamnjenje


3. Clinique Self-Sun

najbolje kreme za samotamnjenje


4. Estée Lauder Bronze Goddess Self Tan

najbolje kreme za samotamnjenje


5. Garnier No Streaks Bronzer

najbolje kreme za samotamnjenje


6. Guerlain Terracotta Sunless Self-Tanning Balm

najbolje kreme za samotamnjenje


7. Lancôme Flash Bronzer Self-Tanning Leg Gel

najbolje kreme za samotamnjenje


8. L'Occitane Sunshine Lotion

najbolje kreme za samotamnjenje


9. L'Oreal Paris Sublime Bronze Any Angle Self-Tanning Spray

najbolje kreme za samotamnjenje


10.Neutrogena Sun Fresh Sunless Foam

najbolje kreme za samotamnjenje

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio