Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 najbolje olovke za usne

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Make up podrazumijeva cjelokupan paket što bi značilo da kada se odlučite našminkati treba dobro pripaziti da kompletna šminka bude dobro ujednačena i u skladu s vašim tenom, bojom kose, očiju, godinama.

No jedna od najčešćih grešaka prilikom šminkanja je upravo ruž za usne. Greške se prvenstveno javljaju prilikom odabira boje te iscrtavanja linije usana, a činjenica je kako pogrešna boja može utjecati na cjelokupan izgled. Dakle, ako iscrtate predebelu liniju, vaše usne mogu izgledati svakako samo ne lijepo. Prvenstveno iz tog razloga puno žena izbjegava nanošenje ruža zbog čega cijeli make – up zna izgledati dosta neuravnoteženo. Ovdje možete pronaći par osnovnih savjeta koji vam mogu pomoći da savršeno našminkate usne:

 

  • Prilikom šminkanja uvijek treba započeti s dobrom podlogom. Važno ju je nanijeti na cijelo lice, dakle i na usne.
  • Prilikom iscrtavanja tanke linije na rubovima usana potrebno je držati usta zatvorenima. Olovku ne zaboravite prethodno dobro našiljiti jer se kod tupe olovke upravo javlja problem što se neće dobro spojiti s ružem.
  • Kod nanošenja olovke za usne, osim oštrine, treba obratiti pozornost i na to da crta uvijek prati prirodnu liniju vaših usana. S obzirom na to da svi mi šminkanjem želimo postići ono najbolje i pritom istaknuti svoje atribute, te nam nije u cilju izgledati kao da smo na maskenbalu treba voditi računa da uvijek pronađemo zlatnu sredinu, kako u svemu tako i u šminkanju.
  • Kako bi usne izgledale veće potrebno je ocrtati vanjski rub prirodnog oblika usne, ali pri tom treba paziti da rub ne prelazi izvan prirodnog ruba, a kako bi usne izgledale manje potrebno je ocrtati rub unutar prirodnog ruba usne.
  • Kako bi se ruž što dulje zadržao na usnama potrebo je usne najprije ispuniti olovkom, a nakon toga nanijeti ruž. Ako želite postići prirodnu boju, koristite svjetlije olovke za usne. Nakon što ste nanijeli olovku, ispunite sredinu usne željenim ružem.
  • Olovke za usne, koje se koriste kako bi tanje usne izgledale punije, daju jako loš rezultat ako se ne nanese pravilno. Budući da se ruž brže skida od olovke, u konačnici će se lako primijetiti da su usne ocrtane po rubu, te će izgledati neprivlačno. Dakle, boja olovke za usne treba biti potpuno iste nijanse kao i ruž.
  • Kako bi ste olovku za usne pravilno nanijeli, povlačite potez od ruba usana prema sredini. Potom olovkom ispunite cijele usne. Na ovaj način će vam se i ruž i olovka duže zadržati.

 

 

 

Ovdje možete pročitati naš top 10 za najbolje olovke za usne:

 

1. Avon Ultra Luxury Lip Liner

najbolje olovke za usne


2. Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer

najbolje olovke za usne


3. Clinique Quickliner for Lips

najbolje olovke za usne


4. Dior Contour Lip Pencil and Brush

najbolje olovke za usne


5. Estee Lauder Automatic Lip Pencil Duo

najbolje olovke za usne


6. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil

najbolje olovke za usne


7. L'Oreal Paris Colour Riche Lip Liner

najbolje olovke za usne


8. MAC Lip Pencil

najbolje olovke za usne


9. Rimmel London 1000 Kisses Stay On Lip Liner Pencil

najbolje olovke za usne


10.Shiseido Smoothing Lip Pencil

najbolje olovke za usne

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio