Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Najbolji korektor za lice i podočnjake

Written by 
Rate this item
(6 votes)

Korektori se nanose prije podloge kako bi se popravila boja kože te kako bi se prikrile eventualne nepravilnosti. Jako su dobri za toniranje crvenila ili oživljavanje prirodne boje kože kao i za prikrivanje podočnjaka.

Nanose se postepeno, sve dok niste sigurni kako je cilj postignut. Korektori se od tekućih pudera razlikuju po teme što su dosta gušće teksture, s više pigmenta, kremasti ili tekući. Korektori se nanose prstima ili sintetičkom četkicom. Postoje korektori u boji kože i korektori u zelenoj, ljubičastoj, boji breskve te bijeloj boji. Zeleni korektor neutralizira crvenilo, ljubičasti oživljava nezdravi, sivi ten, korektor boje breskve pruža sjaj umornoj koži dok bijeli korektor pruža sjaj svim tipovima kože.

 

Kožu lica i područje oko očiju je potrebno dobro hidratizirati prije nanošenja podloge i korektora. Ako imate suhu, dehidriranu kožu, korektor nije najsretnija opcija, s obzirom na to da će se odmah ucrtati u sitne borice, a već nakon par sati vaša će koža biti u mrljama ili će se ljuštiti.

 

Što se tiče odabira prave nijanse potrebno je uvijek birati korektor koji je najsličniji boji vaše kože. Za prekrivanje ispucanih kapilara dobro je koristiti zeleni korektor koji neutralizira crvenu boju.

 

 

Također treba obratiti pozornost na količinu korektora jer će pre debeli sloj na vašem licu djelovati neprirodno. Kako bi ste to izbjegli korektor je potrebno nanositi u vrlo tankim slojevima, a samo tamo gdje je to neophodno dodati ga više na već postojeći sloj. Kako bi prekrili ožiljak ili tetovažu potrebno je nanijeti prvo sloj korektora, zatim sloj transparentnog pudera u prahu, a ukoliko to nije dovoljno potrebno je ponoviti cijeli postupak dok se ne postignu željeni rezultati odnosno potpuno prikrivanje.

 

Prilikom upotrebe tekućeg korektora, potrebno ga je nanijeti posebnim kistom, dok se korektori guste strukture bolje nanose prstima. U oba slučaja dovoljno je samo laganim utapkavanjem korektor razmazati na željena mjesta. Pokušajte izbjeći jake poteze odnosno pre snažno utrljavanje jer ćete ga time samo ukloniti s kože i u konačnici nećete prekriti ništa.

 

Ovdje možete pročitati naš top 10 - najbolji korektor za lice:

 

1. Chanel Pro Lumiere Correcteur Professional Finish Concealer

najbolji korektor za lice

 

2. Clinique Advanced Concealer

najbolji korektor za lice

 

3. Clinique All About Eyes Concealer

najbolji korektor za lice

 

4. Clinique Even Better Concealer

najbolji korektor za lice

 

5. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer SPF 10

najbolji korektor za lice

 

6. Estee Lauder Smoothing Creme Concealer

najbolji korektor za lice

 

7. Lancome Effacernes Concealer

najbolji korektor za lice

 

8. Lancôme Teint Miracle Pen

najbolji korektor za lice

 

9. Maybelline Fit Me Concealer

najbolji korektor za lice

 

10.Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer

najbolji korektor za lice

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio