Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Rate this item
(4 votes)

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde netom prije dodjele Oskara kratko bi u kratko vrijeme postigle besprijekoran izgled i tako zasjale na crvenom tepihu.

Rate this item
(2 votes)

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance pretočene u razno razne losione i kreme, pudere i make-up artikle, upakirane i ukrašene kako bi nas svojim blještavilom mamili iz izloga parfumerija.

Rate this item
(6 votes)

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled potrebno je znati neke od osnovnih informacija o sastavu i funkcioniranju kože naše kože.

Rate this item
(3 votes)

Smokey eyes spada u jedan od najtraženijih načina šminkanja ali je upravo baš taj look iznimno popularan jer zavodljivo zatamnjene oči ne mogu ostaviti ravnodušnim gotovo niti jednog muškarca.

Rate this item
(3 votes)

Postoje različiti načini koji pomažu pri očuvanju mladenačkog izgleda ruku, a njega ruku je prijeko potrebna, osobito tijekom zimskih mjeseci, kada koža ruku trpi.

Rate this item
(2 votes)

U posljednje vrijeme i kod nas možemo pronaći najmodernije tretmane za pomlađivanje iz segmenta estetske medicine, i to ne samo u liječničkim ordinacijama već i u kozmetičkim, pa i frizerskim salonima.

Rate this item
(6 votes)

Za učinkovito uklanjanje bora na licu, kod velikog broja ljudi, nije nužno potrebno podlijeganje kirurškim metodama, odnosno agresivnim estetskim zahvatima, već se odlični rezultati mogu postići i ne-kirurškim tretmanima.

Rate this item
(3 votes)

Jedna od provedenih istraživanja na temu pokazala je kako u SAD-u čak 18 miliona žena više brine zbog uklanjanja dlačica s lica nego zbog financijske krize.

Rate this item
(5 votes)

Njega kože jedan je od svakodnevnih rituala na koje treba posebno obratiti pozornost. Pravilno čišćenje lica prvi je korak koji spada u svakodnevnu njegu, i to bez obzira da li je Vaša koža problematična, normalna, suha ili masna.

Page 1 of 2
Joomla SEF URLs by Artio