Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Rate this item
(6 votes)

Kako vam se sviđa ideja da, kod kuće, pripremite svoj vlastiti prirodni piling za tijelo? A da vam kažemo kako je to puno lakše nego što uopće možete i zamisliti, a da pri tom i ne spominjem koliko je zdravije i pristupačnije.

Rate this item
(4 votes)

Make-up pogreške koje ćemo navesti i koje vas čine starijima su one koje svi vizažisti navode kao "make-up pogreške kojih biste trebali biti svjesni prije nego što se dogode."

Rate this item
(0 votes)

Ništa nije toliko privlačno, ženstveno i seksi poput naglašenih "smokey eyes" očiju. Bilo da se radi o dnevnim ili večernjim varijantama, ovaj način šminkanja će vas definitivno staviti u centar pažnje, htjele vi to ili ne.

Rate this item
(3 votes)

Sigurno ćete se složiti kako je za dobar izgled od izuzetne važnosti ovaj mali, ali bitan zahvat - oblikovanje obrvi, a najbolji su dokaz za to slavne hollywoodske dive koje ovom ritualu posvećuju dosta pažnje.

Rate this item
(2 votes)

Kiša, vjetar, morska i klorirana voda - sve to šteti našoj kosi. Razni tretmani za bojanje ili oblikovanje kose također djeluju štetno na strukturu dlake, ali ipak najštetnije je negativno sunčevo zračenje. Zbog toga su vam tijekom ljeta potrebni posebni preparati koji u sebi sadržavaju zaštitne faktore, jer kosa pod utjecajem UV zraka postaje suha, lomljiva, cvjeta se na vrhovima, gubi boju, sjaj i čvrstinu, a samim tim se teže oblikuje i češlja.

Rate this item
(2 votes)

Savršena koža bez šminke je nešto što svi priželjkujemo. Priznajmo, dobro se osjećamo kada znamo da ne moramo stavljati korektor i podlogu kako bismo prikrili mrlje i nedostatke na našoj koži.

Rate this item
(0 votes)

Svi mi strepimo od celulita i dana kada ćemo primjetiti prve zankove nastanjivanja „narančine kore“ na našem tijelu. Svi znamo što celulit uzrokuje i isto tako znamo da ga se nije tako lako ni riješiti.

Rate this item
(2 votes)

Kada gledamo sve one slavne glumice i glumce čini nam se da se oni ustanu iz kreveta izgledajući savršeno i svježe. Predstavljamo vam 10 slavnih osoba koje su odlučile podijeliti s nama „smrtnicima“ u čemi je tajna njihovog besprijekornog izgleda.

Rate this item
(0 votes)

Obožavate ljeto, more i sunce, držite do izreke "tko se sunca krije bolje da ga nije", smatrate da je plaža najbolje mjesto za zabavu i odmor. No ipak se pitate kako ovog ljeta, u svakom trenutku na plaži izgledati zamamno?

Page 2 of 2
Joomla SEF URLs by Artio