Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Kako zadržati lošeg dečka

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Za početak, prijo nego krenete u potragu za načinom kako smiriti, a možda čak i zadržati lošeg dečka, postavite si pitanje: "zbog čega mislite da ste baš vi ona koja će ga smiriti?"

Prilikom odgovaranja potrudite se biti što realniji i iskreniji, i imajte na umu jednu sitnicu; vi  ga u biti ne želite mijenjati, zar ne? E sada, ako mislite da niste spremne izdržati u ovoj vezi, imajte na umu kako strast koja vas potpaljuje može napraviti da tu "zaglavite" zauvijek. Ali da se to ne bi pretvorilo u onu vrstu bolesne i opsesivne ljubavi morate znati kako obuzdati lošeg dečka, a i sami sebe. Za početak bi bilo dobro da  on u vašim očima uvijek bude etiketiran s etiketom “loš dečko”, da ne bi došlo do zabune i nerealnih očekivanja.  Također, postoji mogućnost kako ćete već nakon 5. točke odustati i pomisliti da veću glupost u svom životu niste čuli. Zato je najbolje da započnemo s našim savjetima kako zadržati lošeg dečka:

 
1. Ne budite lak plijen. Vidite, sigurni smo u to da ne želite biti još jedna crtica na njegovu "zidu ponosa i slave", a još manje popularna tema za razgovor s dečkima. Iz tog razloga potrebno je obuzdati čežnju. Svjesni smo toga da kad nešto žarko želimo to želimo odmah i sada, ali treba biti mudar i misliti na dulje staze. Treba ga pustiti da se malo muči. Ponekad će vam se možda činiti da se on apsolutno ohladio i da pomalo odustaje, ali vjerujte nam kada kažemo da tek tada počinje njegovo "gibanje" oko vas.

 

2. Zadržite dozu tajnovitosti. Pokušajte izbjeći odgovore na pitanja tipa "Što ti se vrzma po glavi ili o čemu razmišljaš?" Neka vaši odgovori budu u vidu tajanstvenog i strastvenog osmjeha. Jer, ako mu se predate kao na pladnju, gubi se žar i stvari postaju nezanimljive. Ostajete bez materijala pomoću kojega ćete se igrati u budućnosti, nemate više asa u rukavu. Upravo iz tog razloga svoju osobnost otkrivajte postepeno, onoliko koliko je potrebno; sasvim dovoljno, ne previše, ne premalo.

 

3. Naučite kontrolirati svoje emocije. Nemojte dozvoliti da budete jedna od onih žena koje svoje emocije pokazuju u fast foodu i to dok mu u stavljate pomirit u usta. Nemojte ga zvati medo, maco, psiću i nikako nemojte započeti s beby tepanjem u javnosti. To u njegovim očima rade isključivo žene papučara koji se pale na tu priču. No kada je riječ o "lošem" dečku, u njega to zasigurno ne pali. No pripazite, i nemojte ovo pravilo uzeti zdravo za gotovo  te mu se početi obraćati s “pastuše”, “tigre” i sl. jeftinim neukusnim nadimcima iz "onih" Švedskih filmova. Upamtite da niste neka seljanka koja živi za "vezu za jednu noć". Ne, ne i NE! Naučiti kontrolirati vlastite emocija u javnosti je ključ uspjeha, a kontroliranje emocija u sobi, na samo, e to je već druga priča.

 

4. Budite "lošija" od njega. Jel što li je on to umislio, da samo on ima opasne frendove?! Nema on pojma s kime ste vi odrasli… Tebi su čak i sve prijateljice opasne. Naglasi to, pa čak i ako nije baš tako. Najvjerojatnije i on sam laže. Nemojte mu se nikada diviti i pretjerano mu  hraniti ego. Neka uvidi da, kada je društvo u pitanju, u vama ima dostojnog protivnika. Ispričajte mu i neku zanimljivu anegdotu, koja ne podrazumijeva momente slične onome kada vas je Ivan uhvatio dok ste mu uvaljivale ljubavno pismo u poštanski sandučić.

 

5. Budite spretne i zadovoljite ga u krevetu. Kada je ovo u pitanju kontrola emocija ne dolazi u obzir. Dapače, u krevetu slobodno možete dozvoliti da se sve one koje ste "gušili" u javnosti, zbog svog moralnog dobra raspuknu i naprave pravi raznobojni vatromet u krevetu. Nakon toga, u njegovim očima biti ćete boginja, a sasvim je moguće da će vas doživotno držati na pijedestalu.

 

 

 

6. Budite u dobre s njegovom ekipom. Možete u sebi misliti kako je Sale najveći seljak kojeg ste u životu upoznali, možeš i misliti kako je Maci najarogantnija budala na svijetu, sve to možete misliti, ali nikako ne smijete izreći, ponajmanje ne filozofirati i kontrirati im. Šutite mudro, a kada vas priupita kako vam se sviđaju njegovi dečki, vi kratko odgovorite “dobri su to momci”. Tebi super, njemu još bolje jer nit on želi da se vi družite, a nit vi to želite. Dovoljno je da dobijete pozitivnu ocjenu od njegove ekipe i na konju ste.

 

7. Mazite mu ego. Nebitno da li se nalazite u krevetu, na kiosku, u kafiću, u automobilu, u šetnjici, na telefonu... recite mu ono nešto što će mu za trunčicu podići ego. Dakle, ne pretjerujte. Promatrajte situaciju iz njegove perspektive: “Hm, ova moja cura je malo hladnija, ne pada na sve romantične gluposti, opasna je i sposobna. To znači da, ako mi to ona kaže, onda sam stvarno dobar.”

 

8. Nemojte ga "gušiti",  niti pod razno. Ako ima toliku želju izaći s ekipom vani, pusti ga neka ide. Svjesni smo toga kako je ljubomora opaka stvar, ali sve ove jeftine taktike ne postoje bez veze.  Kada on izađe vani, a vi pravac Facebook pa istražite gdje večeras nastupa neki opaki bend, pa u grupnoj poruci izvijestite sve prijateljice da večeras izlazite. I nemojte biti predvidivi svima dajući do znanja s kime idete. Naravno, sa prijateljicama, ne kažemo da lažete, ali kada pita tko je još tu - naravno i nekoliko prijatelja. Vidjet ćete kako će se te večeri samo njegovo društvo lijepo provesti, ali on....on bi vrlo lako mogao biti na trncima. A nije isključeno ni to da će ubrzo i doletjeti do vas da provjeri situaciju. Hej, pa sad vas je postao svjestan.

 

9. Budi uvijek uz njega. Vjerujemo kako je prošao određeni period vaše veze i kako je upoznavanje preraslo u određenu bliskost. Kada su u pitanju ozbiljne stvari, gore spomenute, jeftine taktike, padaju u vodu. Kod ozbiljnih, životnih situacija budite uvijek uz njega. To će zasigurno znati cijeniti i prepoznati kao vašu kvalitetu to puno više od maženja ega, kontroliranja emocija i dokazivanje kako ste lošiji od njega. To je trenutak kada ćete dokazati da ga volite i kako ste uz njega u dobru i zlu, a da vam ne treba svećenik da to i potvrdi.

 

10. Pustite ga neka bude loš odnosno neka misli da je i dalje loš. A samo vi ćete znati pravu istinu; da ste ga u biti pripitomile i da se ispod maske lošeg dečka krije umiljati psić. Međutim, to mu ne smijete nikada reći. Najveći poraz “lošeg” dečka je pretvaranje u papučara. Stoga je važno da on zadrži imidž "lošeg" frajera i neka se u javnosti predstavlja kako god hoće. Što vas briga. Važno je da vas s ponosom tretira kao caricu i to podjednako u javnosti i kod kuće. Tada znate da ste pobijedili.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio