Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Savjeti za izlaske s mlađim dečkom

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Savjete o vezama za žene koje izlaze s mlađim muškarcima teško je slijediti. Pogotovo kada se mnogo tih savjeta vrti oko pronalaženja nekoga vaše dobi.

Pa dame, naši savjeti o vezama za žene koje izlaze s mlađim muškarcima govore o tome što starije žene imaju za ponuditi i na što moraju paziti mlađi muškarci. Zapamtite dame, mi smo zrelije, imamo veliki seksualni nagon i postoje neke druge stvari koje kao starije žene trebate uzeti u obzir kada izlazite s mlađim muškarcem!

 

1. Uzmite u obzir iskustvo - Dečki, kada razmišljate o izlasku sa starijom ženom, uzmite u obzir njeno iskustvo. Mnogi savjeti o vezama za žene koje izlaze sa mlađim muškarcima kažu da žena sa iskustvom može biti puno bolja na uistinu mnogo načina. Bilo u krevetu ili samo u vezi - ove žene znaju točno što rade i što žele! To je dobra stvar!

 

2. Starije žene imaju više samopouzdanja - Mnoge starije žene imaju puno više samopouzdanja nego mlađe žene, pa ako ste u potrazi za ženom koja se dobro osjeća u vlastitoj koži i koja teži najboljem, starija žena je ono što tražite! Ovo može biti i dvosjekli mač jer ženi koja je stvarno puna samopouzdanja ništa ne može promaknuti. Imajte to na umu!

 

3. Više komunikacije - Kada ste malo stariji i kada ne dozvoljavate da vam promaknu gluposti, više težite komunikaciji. Ovo je napomena za dečke koji baš ne vole komunikaciju. Ako izlazite sa starijom ženom budite spremni za komunikaciju i razgovor o svojim osjećajima. Uostalom, želite da i ona čini isto, zar ne?

 

4. Seksualni nagon - Još jedan savjet o vezama za starije žene koje izlaze s mlađim muškarcima uključuje seksualni nagon dečka kao i starije žene. Iskreno, razlika u godinama nije prepreka, sve se temelji na privlačnosti. Ako vas partner iznimno privlači, seks će prirodno uklopiti.

 

5. Zrelost - Jedan od savjeta za muškarce koje izlaze sa starijom ženom vrti se oko zrelosti. Morate biti zreli ako želite izlaziti sa starijom ženom. A za vas žene, ako želite izlaziti s mlađim muškarcem, ponekad se morate prilagoditi njegovoj zrelosti i s vremena na vrijeme biti malo vrckave.

 

6. Nova pravila za izlaske - Dame, drugi savjet za vas govori o potpuno novim pravilima za izlaske. Ponekad, kada ste stariji, zaglavite u prošlosti. To može značiti da ćete misliti kako će vam dečko otvoriti vrata pa sve do izbjegavanja dating web stranica. Ako zaista želite imati više opcija, morate biti otvorene najnovijim pravilima za izlaske.

 

7. Razgovori o budućnosti - Ako ste starija žena koja izlazi s mlađim muškarcem, zasigurno se morate pobrinuti da razgovarate o vašoj budućnosti. Trebate biti sigurni da o ovoj temi imate ista razmišljanja. Ovo znači da sigurno znate da li oboje težite braku ili se neobavezno družite. Sve ovisi o vezi!

 

8. Imajte na umu razliku u godinama - Još jedan savjet za starije žene koje izlaze sa mlađim muškarcima jest da ipak treba imati na umu razliku u godinama. Svi znamo da je to samo broj, ali ako izlazite se nekim tko je puno mlađi od vas, tu razliku morate imati na umu kada donosite odluke, ali i kada razmišljate o budućnosti. Sjetite se filma "How Stella Got Her Groove Back" – on je bio spreman obvezati se premda je bio znatno mlađi.

 

9. Ne sramite se - Naposljetku, ne sramite se zbog toga što izlazite s mlađim muškarcem. Ovaj je savjet ženama teško prihvatiti, ali tako se žene često osjećaju kada izlaze s mlađim muškarcem. Stoga dame, budite ponosne što ste našle nekog punog mladosti!

 

10. Uskladite garderobu – kada izlazite s mlađim muškarcem možda ćete trebati pripaziti na to da uskladite način odjevanja kako ne bi ste previše odudarali jedno od drugoga. Ovdje savjetujemo da se nađete na pola puta: ako se vaš odabranik odjeva previše mladenački, neka unese malo ozbiljnosti u svoju garderobu, a vi, ako se odjevate pre strogo, možda je krajnje vrijeme da razbijete tu strogoću i unesete malo živosti u vaš ormar. U svakom slučaju, i ovdje je kompromis ono što vam oboma treba.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio