Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Top 10 cool stvari o muškarcima

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ah, ti muškarci. Ne možes s njima, a ne možeš ni bez njih. Iako se žene i muškarci nikada neće u potpunosti razumjeti, naravno postoje stvari zašto ih na posljetku volimo i što ih čini onakvima kakvi jesu (mislim zapravo na njihove male „mušice“ koje zaista nekad mogu biti simpatične).

10. Video kamera - Dođe li mu u ruke, gotovo je. Snimat će sve i svašta i kamera će mu postati nova najdraža igračaka. Nekad i u toj mjeri da će vas pokušati snimiti u svakom trenutku vašeg dana jer mu je to u tim trenutcima jako zanimljivo. Samo ću još nadodati - zaključavajte vrata od kupaonice.

 

9. Mobiteli - Muškarci i mobiteli- dobitna kombinacija! Samo, muškarci ne žele bilo kakav mobitel već onaj koji ima najviše aplikacija tako da svaku mogu istražiti i isprobati i bezbroj puta ako treba. Ako je vaš partner nabavio novi mobitel, vjerovatno će i on s vama u krevet.

 

8. Uvijač za trepavice - Muškarcima je jako čudno što neke žene koriste toliko napravica kako bi se uljepšale. Posebno ih fascinira uvijač trepavica jer nisu baš sigurni čemu služi pa će u većini slučajeva promatrati kako „baratate“ s tom čudnom napravicom da otkriju njen mehanizam.

 

7. Osjećajnost - Da, i muškarci su osjećajni, ali često to pokušavaju skriti pa to često izađe na vidjelo kod banalnih stvari. Njihovo pretjerivanje kod toga što nisu iz prve otovrili vinsku bocu proizlazi baš iz toga. Ako ih nešto i muči i vi to shvatite, nemojte ih pitati što im je, ako vam sami ne kažu, već im samo pokažite malo nježnosti.

 

6. Odjeća - Muškarci ne vode toliko računa o odjeći kao što to žene čine (naravno, postoje iznimke u oba slučaja). Njima je zaista svejedno što će obući osim ako vi niste prisutni da ga navedete na pravi put.  

 

5. Klasična glazba - Zar nije lijepo i osvježavajuće kada shavite da se vaš partner ponekad, između ostalog, voli opustiti slušajući klasičnu glazbu.

 

 

4. Nejasna poruka - Ako slučajno kažete muškarcu: „Moram ti nešto reći.... Zapravo, nije važno“, odmah će pomisliti da je nešto skrivio i to će ga mučiti sve dok mu ne kažete što ste zapravo htjeli.

 

3. Pretjerano reagiranje - Ne mislim na muškarce iako naravno postoje i oni koji vole burno reagirati. Muškarci ne vole žene koje burno reagiraju na svaku sitnicu jer im u tom trenutku izgledaju histerično što i nije neki plus.

 

2. Prosječna visina - Prisječna visina muškaraca u Hrvatskoj je 176 cm a težina 82 cm. Prije su muškarci u prisjeku bili niži, a za budućnost se još ne može znati. Težina naravno ovisi individualno o čovjeku.

 

1. Očevi - Danas u Hrvatskoj postoji mnogo očeva - onih „novopečenih“ i onih koji su svoju djecu već i othranili. Da li se raznježite svaki put kada vidite kako muškarac postupa s djetetom i koliko mu se često zna približiti više nego bilo koja žena. Zašto? Jer su muškarci duboko u duši i dalje ona razigrana djeca što ih zapravo ponekad i čini tako neodoljivima.

 

Dragi muškarci, ovaj post nije bio namjenjen samo ženama. Ovo je samo poruka da znamo tko ste i kako razmišljate i da ste nam zbog tih stvari zapravo još i draži, samo što vam to nikada nećemo reći u lice.

Joomla SEF URLs by Artio