Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Top 10 ljubavni savjeti za SMS flert

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Ovisno o tome kakve planove imate s muškarcem s kojim se dopisujete, možete ga opčiniti i samo jednom SMS porukom poslati na sedmo nebo, ili mu, ipak, dati do znanja da želite isključivo zabavu.

Naravno, razgovor je uvijek bio i ostao najbolja opcija i ništa ga ne može zamijeniti, no ipak postoji određena doza privlačnoga u onom poznatom kovitlanju leptirića u stomaku dok iščekujemo da nam odgovori na poruku.

 

Ovaj moderni vid komunikacije zna jako dobro poslužiti kao uvertira u budući odnos, viđanje i daljnje razgovore između dvije osobe.

 

Za početak je najbolje bi bilo da se pridržavate pravila koja nalažu da mu ne treba odmah dati do znanja da vam se sviđa. Ako on putem SMS poruka zamijeti kako kod vas budi iskru toplih emocija, poželjet će samo jedno – vas al na zadnjem sjedištu automobila. To je tako, kod muškaraca se emocije bude puno sporije nego kod nas žena. Upravo iz tog razloga, za početak se igrajte malo, pojavite se kao polet uzavrelih obećanja, a zatim hladno odstupite i sačekajte njegov potez. Ova igra toplo - hladno oduvijek je slovila kao jedna od najuspješnijih taktika zavođenja.

 

Kada je o dopisivanju riječ, za vas smo pripremili top 10 savjeta za uspješan SMS flert:

 

1. Dajte mu do znanja kako se sjećate svega što ima veze s njim - Ovaj potez fino će nahraniti njegov ego, te će zasigurno poželjeti nastaviti priču s vama. Napišite mu kako se sjećate stvari koje je napravio na nedavnoj žurci, poslu, ili u kafiću, te kako je to bilo zabavno, pametno, neočekivano. Vjerujte nam na riječ, bit će mu drago što je privukao vašu pažnju, a još draže što mu hranite ego.

 

2. U  porukama budite veseli i "nasmijani" -  Svaki mobitel u sebi ima opcije koje pružaju mogućnost začinjavanja SMS poruka raznim smiley ikonicama. Na ovaj način napravit ćete vaše dopisivanje zanimljivijim. Ponekad su dovoljni “Cao” i “smiley” da vaš razgovor započne, i bude nastavljen, u dobrom tonu. Na ovaj način ćete zadržati osmjeh na njegovom licu.

 

3. Oslovljavajte ga imenom - Kada osobu oslovljavamo imenom, tada automatski poruke učinimo osobnijima i toplijima. Zbog toga savjetujemo da svaka treća ili četvrta poruka sadrži i njegovo ime, osobito ako mu upućujete osobni kompliment. To će mu se jako svidjeti, vjerujte.

 

4. Zadržite diskreciju - Neka ne bude previše očito što želite. Navedite ga da vam postavlja pitanja. Ako vas pita što radite, pružite mu odgovor u stilu: “evo, baš isprobavam odjeću”, ili “eh, upravo sam izašla iz tuša”, i slično. Zavodite ga, ali neka ne bude skroz svjestan toga.

 

5. Budite kratki i jasni - Muškarci vole kada je komunikacija kratka i jasna, a ne kada moraju čitati između dugih redova. Zbog toga nemojte ispisivati“romane” kao odgovore na svako njegovo pitanje, osobito je važno da mu ne pokušavate objašnjavati svaki svoj postupak. Zadržite dozu misterioznosti. Ukoliko nije shvatio što ste htjeli reći ili od vas zatraži da mu ponovo napišete nešto – promijenite temu, ili mu postavi neko drugo pitanje. Ako ga s vremena na vrijeme zbunite, to je ekstra plus za vas. Na taj ćete ga način navesti da razmišlja o vama i nakon SMS-anja.

 

 

 

6. Ne budite previše očigledni - Napravite sve što je u vašoj moći da ne izgleda kao da flertujete s njim. Jer u koliko se budete previše trudili, a on to primijeti, on to lako može protumačiti kako vas je lako dobiti, a to zasigurno ne želite. Umjesto toga ga diskretno navedite da razmišlja o vama u drugačijem svjetlu, ali ne inicirajte flert u prvom planu. On će misliti kako drži sve konce u svojim rukama, neće biti svjestan toga da ste zapravo vi ta koja vodi igru i određuje pravila. Savršeno!

 

7. Uputite mu kompliment! Budite ljubazni i pažljivi. Muškarci uživaju u pažnji koju dobivaju od žena. Ako pohvalite njegov talent, njegovu majicu ili neku gestu, automatski ćete ga navesti da bude još bolji i kako bi vas nastavio impresionirati i tako slušati kako mu laskate.

 

8. Ne trudite se previše i ne dozvolite sebi da izgledate kao nekakva očajnica. Nemojte ga zamarati svakim detaljem iz svog života i nikako mu nemojte postavljati glupa i suvišna pitanja. Na taj ga način zasigurno nećete uključiti u svoj život, naprotiv, napravit ćete da jako brzo pobjegne od vas.

 

9. Ne zahtijevajte uvijek da se vidite. Ne zovi ga u posljednjem trenutku da se pridruži tebi i tvojim prijateljima na kavi, i nikako se nemojte ljutiti na njega ukoliko vas odbije. Upamtite to da on ima svoj život neovisno o vašim planovima i nije kućni ljubimac koji će dotrčati svaki puta kada ga pozovete. S vremena na vrijeme mu dajte do znanja kako mislite na njega, no nemojte tražiti sastanak zauzvrat.

 

10. Ne budite nametljivi - Ako vidite da vam ne odgovori na poruku nemojte mu slati drugu! Ukoliko ne odgovara, znači ili da je zauzet ili jednostavno u tom trenutku nije raspoložen za dopisivanje. Sačekajte, javit će se već. Uvijek se jave, naravno u koliko im je stalo. Ukoliko nije - i ne treba vam. I ne trudite se voditi glavnu riječ. Kada vam ponestane tema za dopisivanje, nemojte forsirati nove teme kako bi ste održali konverzaciju, jer, vjeruj te nam, dosadit će mu jako brzo. Umjesto toga, ispričajte se i napišite kako ćete mu se javiti kasnije, jer imate nekog neodgodivog posla. To će ga navesti da misli na vas dok mu se ne javite. Ako se upustite u ovakav flert, napravite sve u vašoj moći da bude zanimljiv oboma.

 

Kao dodatak ovom članku odlučili smo rezimirati ono najvažnije u 5 zlatnih pravila SMS flerta:

 

  • SMS poruke trebale bi biti ne opterećujuće i privlačne. Nemojte dolaziti u napast da u njima iskažete svoje snažne osjećaje. Bolje pronađite simpatičan način da kažete koliko vam je drago što ga sreli – za početak ništa više od toga.
  • Ostanite tajanstveni. Ne odgovarajte baš na svaku njegovu SMS poruku.
  • Ne koristite SMS poruke poput FB statusa. Zatrpavanje SMS-ovima neće stvoriti pozitivan dojam o vama.
  • Šaljite samo jednu poruku i strpljivo čekajte odgovor. Nemojte paničariti ako odgovor ne stigne odmah. I nikada, ali nikada nemojte slati SMS tipa: "Jesi li dobio moju poruku?"!!!
  • Budite zabavni.
Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio