Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Top 10 najbolji savjeti kako ljubiti ženu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Dakle, napokon ste skupili dovoljno hrabrosti da je pozovete na prvi spoj, a ona je prihvatila vaš poziv - odlično. No sada vas hvata trema, znate da će doći trenutak kada ćete je trebati impresionirati, među ostalom, i prvim poljupcem.

Prvi poljubac je nešto čemu žene uistinu pridaju dosta važnosti, te se čak može reći kako će se daljnji uspjeh vaše veze temeljiti na tome koliko ste je uspjeli zadiviti. Žene razmišljaju da, ako ne mogu od vas dobiti "pravu stvar", šanse da ćete joj uspješno pružiti druga zadovoljstva, u njihovim očima, su jako male. Da li će joj se svidjeti kako se ljubim? Što ako se uspaničim i samo joj razvučem “žvaku”? Kako da napravim da "padne po podu" od mog poljupca? Sva ta pitanja vam se zasigurno sada motaju po glavi, ali ne brinite, čarolija poljupca je u jednostavnosti, a par trikova može samo doprinijeti tome.

 

Upravo iz tog razloga, ovdje smo za vas pripremili top 10 najboljih savjeta ljubljenje, koji će vam pomoći da to napravite majstorski.

 

1. Upotrijebite usta pri igri zavođenje - Upotrijebite jezik i usne kako bi potakli vašu partnericu da poželi još više. Način kako je ljubite bi trebao govoriti: "Ovo što ti nudim je samo maleni dio onoga što ti još mogu pružiti". Kao što smo već ranije spomenuli, žene uglavnom prosuđuju kakav će muškarac biti u krevetu po načinu kako se ljubi: vi tako možete biti emotivan, pažljiv, a ako se strasno ljubite, to ujedno, u njihovim očima znači da ste takvi i u krevetu; s druge strane, ako ste pre napasni ili ako vam je poljubac pre "vlažan", to će značiti da ste napasni ili traljavi i u krevetu. Zbog toga, ako se možete majstorski iskazati prilikom ljubljenju, nećete imati nikakvih problema da vas vaša partnerica ubrzo poželi i u krevetu.

 

2. Ostanite skoncentrirani - Nemojte dopustiti da ona niti u jednom trenutku pomisli kako je za vas ljubljenje isključivo uvod u seks. Ovdje ne kažemo kako to ne mora biti tako - ljubljene u konačnici i jest predigra, ali ne i na prvom spoju! Stoka, dok se ljubite, pazite da ostanete usredotočeni isključivo na ljubljenje. Vaša partnerica će primijetiti ako vam misli krenu "švrljati" u pokušaju da shvatite kako joj skinuti grudnjak. Zato, savjet broj 2 kaže - razmišljajte o poljupcu kao o priči za sebe, a ne kao o putu koji će vas dovesti do njenih gaćica.

 

3. Manje je uvijek više, u svemu pa tako i u ljubljenju! Neki od najstrastvenijih trenutaka prilikom ljubljenja nastaju onda kada vaše usne jedva dotiču njezine. Zbog toga savjetujemo da poradite na ovoj tehnici. Pomjerite glavu unazad, zastanite na trenutak i pogledajte joj duboko u oči dok, istovremeno nježno prolazite svojim usnama preko njenih jedva ih dodirujući. Ako dobro svladate ovaj maji trik, na vašu partnericu on može djelovati tako da joj u trenutku cijeli svijet zastane i ona će se u trenutku pogubiti u vašem naručju.

 

4. Upotrijebite ruke i to na način da, kada dodirujete partnericu pratite "ritam" ljubljenja. Milujte je nježno po cijelom licu, ušima, stražnjoj strani vrata i kosi. U trenutku joj obuhvatite lice objema rukama i pogledajte u oči, zatim nastavite. Ovo sve žene smatraju vrlo romantičnom gestom. I opet naglašavamo kako trebate zadržati fokus na ljubljenju. Nemojte koristite poljupce kao način odvlačenja pažnje, kako bi ju eventualno zgrabili za grudi ili stražnjicu. Napredujte postepeno te nježno i pažljivo istražujte granice do kojih ćete poći. Pritom ponavljamo; ako je riječ o prvom spoju, te granice sebi definirajte odmah - i ne zaboravite, ako želite da vas ona upamti, da vas još više poželi - one se ne smiju prelaziti!

 

 

 

5. Nježno se koristite zubima - Ako vrlo nježno, s vremena na vrijeme, zubima grickate ili tu i tamo potegnete njene usne, to može biti vrlo seksi, ali samo ako to radite jako pažljivo. Rubovi zuba znaju biti oštri, a pogotovo na osjetljivom tkivu usana. Uzmite partneričinu donju usnicu i nježno ju sišite između, blago otvorenih zuba. Zatim lagano zubima stisnite usnicu. Nemojte ju ugristi! Ne želite ju valjda raskrvariti?!

 

6. Pažljivo i umjereno s pljuvačkom - "Izmjena pljuvačke" je samo izraz. Vaša draga zasigurno ne želi puna usta vaše sline. Stoga navlažite jezik i usne tek toliko da su vlažni, da usne lako klize uz njene. Nitko ne voli pre suhe ili pretjerano mokre poljupce.

 

7. Pružajte i primajte - Čin ljubljenja je upravo poput plesa s partnericom; trebate biti usklađeni u pokretima, osjećati i paziti na njezin ritam, pokrete i raspoloženja. Najbolji sistem ljubljenja opisan u plesnim koracima bi bio: naprijed – nazad, poticaj – odgovor. Pokušate nešto i pratite kako na to ona odgovara, glasom, pokretima ili usnama. Ako joj se sviđa, to će vam i pokazati, a onda ili nastavite i produbite poljubac, ili pratite malo njezine pokrete kako bi se ponovno uskladili.

 

8. Pazite na disanje - Uvijek budite sigurni da partnerica može slobodno disati. Nemojte se dovesti u poziciju da vam se nosovi zatvore, te da ostanete bez zraka. Ne zaboravite na disanje dok se ljubite; možete diskretno udisati i izdisati kroz nos, iako su vam usne spojene, samo nemojte pokušavati zadržavati dah, jer će to dovesti do nepravilnog i ubrzanog disanja što će vas ometati pri ljubljenju.

 

9. Prvo usne, potom jezik - Neka vam usnice budu opuštene i lagano razdvojene kada budu doticale njezine. Nemojte joj odmah zabosti jezik u usta. To je grubo i to žene ne vole. Za početak neka vam jezik nježno prijeđe preko njenih usana, potom pričekajte da ona poželi još. Ako vidite da vam odgovara dodirivanjem vašeg jezika svojim, to možete onda smatrati pozivom za ulaz. Pazite da vam pokreti jezika budu instinktivni i dinamični; nemojte ga zabijati i nekontrolirano vrtjeti po njenim ustima, no nemojte ga ni pustiti da bude labav kao da je pod anestezijom.

 

10. Kreni nježno, a zatim strastvenije - Prilikom prvog poljupca često dođemo u iskušenje da odmah započnemo sa strastvenim ljubljenjem, da na taj način izrazimo sve potisnute osjećaje i to u poljupcu koji naprosto topi usne, ali pre žestoko navaljivanje u samom startu često zna odbiti partnera. Istina je kako je puno, puno erotičnije započeti polagano i nježno te postepeno pojačavati i rasplamsavati strasti. Upravo poput potpaljivanja vatre; u početku treba jedna malena iskrica i malo triješća, zatim vatra započne s laganim tinjanjem, što dodavanjem drva dovodi do vrelog i rasplamsanog plamena.


Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio