Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Top 10 najkraćih brakova slavnih

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ljudi vole slušati o brakovima slavnih i čudom se čuditi kada neki od tih brakova završe prerano. Možda je ponekad teško razlučiti ljubav i bliskost ako provodite toliko vremena skupa (to se odnosi na kolege koje rade skupa na nekom projektu).

Što se tiče ostalih brakova, znamo da većina slavnih ima svoje mušice i razloge zbog kojih čine stvari koje čine. Ovdje smo se odlučili objaviti top 10 listu najkraćih celebrity brakova:

 

1. najkraci brakovi slavnih 1 Rudolph Valentino i Jean Acker- 1 dan - Valentino, Valentino.... Slamatelj ženskih srdaca kojeg je uvijek bilo teško zadržati. Davnog studenog 1919. godine se oženio sa Jean Acker. Brak je potrajao svega jedan dan i slovi kao jedan od najkraćih brakova u povijesti Hollywooda. Razlog razvoda je bio zaključak da se premalo poznaju (svega nekoliko dana).

 

2. najkraci brakovi slavnih Robin Givens i Svetozar Marinković- 1 dan - Lijepa Robin je najviše poznata po svom kontroverznom braku sa Mikeom Tysonom. Nekoliko godina nakon tog razvoda, Robin se udala za čovjeka po imenu Svetozar Marinković koji je bio njen učitelj tenisa. Rastali su se odmah prvi dan ali je do službenog razvoda došlo par mjeseci poslije.

 

3. najkraci brakovi slavnih Zsa Zsa Gabor i Felipe De Alba- 1 dan - Još jedni 24-satni rekorderi. Nije se za čuditi što jedna od sestara Gabor nosi rekord za najkraći brak. Razlog? Zato što je ona Zsa Zsa. Sada je zaručena za „princa“ koji se želi kandidirati za gradonačelnika?!

 

4. najkraci brakovi slavnih Britney Spears i Jason Alexander- 55 sati - O ovome se braku pisalo po svim tabloidima. Ipak, radilo se o Britney Spears, princezi popa, pa ovako kratak brak nije na čuđenje. (Nekada) slavna pjevačica se iz objesti vjenčala sa svojim prijateljem iz djetinjstva - Jasonom u Las Vegasu, da bi, na kraju, brak bio poništen samo par dana nakon.

 

5. najkraci brakovi slavnih Dennis Hopper i Michelle Phillips- 8 dana - On se baš penjao na Hollywoodskoj ljestvici a ona je bila još mlada, neiskusna zvijezda koja je postigla najveći uspjeh s grupom Mamas and the Papas. Vjenčali su se na Noć Vještica 1970. a svoju su vezu skončali u studenom iste godine, točnije nakon 8 dana. Hopper se često šali na svoj račun govoreći kako je sedam dana bilo odlično, ali je osmi dan braka bio tako loš da je to presudilo.

 

 

6. najkraci brakovi slavnih Cher i Gregg Allman- 9 dana - Svi mi znamo što je bilo između Cher i Sonnya, ali to nije njen jedini razvod. Ova priča je malo čudna. Dvoje glazbenika se vjenčalo 30. lipnja 1975 a 9. srpnja iste godine su podnijeli zahtjev za razvod. Zahtjevi im je bio odbijen pa su predali novi zahtjev u studenom. Razvod je bio konačan u siječnju iduće godine. Allmanovi problemi s drogom i pićem su bili glavni razlog njihova razvoda.

 

7. najkraci brakovi slavnih Catherine Oxenberg i Robert Evans- 12 dana - Bivša zvijezda mega popularne serije „Dinastija“ i puno, puno stariji producent filmova "Chinatown", "Silver", "Jade", "The Saint"... svoj su brak okončali nakon samo 12 dana. S obzirom na to da do danas Evans iza sebe ima 7 brakova i razvoda, nije se ni za čuditi.

 

8. najkraci brakovi slavnih Mario Lopez i Ali Landry- 2 tjedna - Mario Lopez je nekome privlačan a nekome ne. To može biti jer nekoga možda asocira na svog lika iz serije „Školsko zvono“, a možda i zato što kruže glasine da i nije najvjerniji partner u vezama. Možda je baš to i bio razlog njegovom kratkom braku iz 2004.

 

9. najkraci brakovi slavnih Drew Barrymore i Jeremy Thomas- 29 dana - Simpatična Drew Barrymore nema neke sreće s brakovima. Iako ni njen brak s Tomom Greenom nije trajao poretjerano dugo, ovaj sa Thomasom je trajao još kraće. Brak je trajao manje od mjesec dana, a razvod je bio konačan nakon manje od godinu dana od njihovog vjenčanja.

 

10.najkraci brakovi slavnih Ethel Merman i Ernest Borgnine- 32 dana - Stigli smo do para koji je izdržao čak nešto više od mjesec dana. Borgnine je bio odličan glumac ali nije imao sreće u braku s Ethel Merman. Njegovo objašnjnje je da je brak postao „pakao na zemlji“ kada su počeli živjeti zajedno. Što se tiče Ethel - u njezinoj autobiografiji uopće se ne spominje brak sa Borgnineom.

Joomla SEF URLs by Artio