Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Top 10 o čemu muškarci maštaju

Written by 
Rate this item
(0 votes)

O čemu muškarci potajno maštaju? Da li postoje neke stvari u seksu o kojima vaš partner mašta, te da li vam o njima govori. Ovdje možete pročitati naš top 10 najčešćih muških maštarija:

1. Dominacija, podređivanje - Ovo je za neke muškarce glavna seksualna maštarija, ali ne i za većinu, što možemo pripisati prije svega njihovoj lijenosti, činjenicu da ne vole previše komplicirati kada je seks u pitanju. Vezivanje konopa zahtjeva dodatne pripreme, a bol se dopada samo pojedincima.

 

2. Harem – ova seksualna maštarija, koja potiče još iz povijesne stvarnosti, a koja u praksi povezana sa određenim društvenim statusom danas je gotovo nezamisliva, s obzirom na povećanje ženskih potreba. Vlasnik harema naime spava svaku noć s drugom ženom, dok ostale moraju čekati na svoj red. A koja žena danas može čekati? Dakle to nas dovodi do zaključka kako bi muškarac u modernom haremu vrlo brzo odustao.

 

3. Kombinacija mlađe i starije žena – Ova seksualna maštarija je svakodnevna, no u biti je i sporna. Svatko naime želi za partnera imati ili jedno ili drugo. Požudne tinejdžerice, koje možemo zavesti i podučavati, s lakoćom prenose naše potomstvo. No, s druge strane, starije žene preuzimaju učiteljsku ulogu, iskusnije su i ne ustručavaju se puno.

 

4. Orgije – Orgije se čini jako popularna fantazija i svaki se muškarac barem jednom zamislio u orgiji, kako mijenja partnerice i sl. Muškarci u maštanju o orgijama vole zaboraviti na prisutnost drugih spolovila, stomaka i dlakavih leđa, zato im je u fantaziji sve tako lijepo. Muška orgija u fantaziji je specifična seksualna maštarija i nema puno veze s pravim orgijama.

 

5. Promatranje svoje partnerice za vrijeme seksa sa strancem – Još jedna seksualna maštarija, koju i nije baš pametno ostvariti, ako niste izuzetno zreli i slobodoumni. Ako samo promislimo zapisati što sve može poći naopako, ispunili bismo cijelu stranicu.

 

 

 

6. "Zabranjeno voće" – Ono što je više zabranjeno ili moralno sporno, to nosi u sebi veću privlačnost. Seks sa djevojkom najboljeg prijatelja, seks sa udatom ženom, s šefovom ženom, ili kćerkom … Prije nego što vas mašta obuzme, van svakog zakona i zdravog razuma, imamo samo jedan savjet – tri puta razmislite, prije nego što napravite bilo što slično. Možda u tom trenutku iskušenje samo od sebe ode.

 

7. Seks s nepoznatom– Ova maštarija spada u omiljene seksualne fantazije gotovo svakog muškarca. Nasumično odabrana žena u baru, na odmoru, knjižnici, cijeli svijet pruža beskonačnu zemlju mašte potencijalnog seksa sa svakom ženom u prolazu. A tu je i činjenica kako je nepoznata žena uvijek tajnovita, zbog toga je još više seksi i privlačna.

 

8. "Kazalište u kući" – U ovoj fantaziji se radi o ulozi od strane žene. Svi bi htjeli spavati s medicinskom sestrom, uspješnom odvjetnicom, nestašnom školarkom, stjuardesom, itd. Oco su tipične muške maštarije. A kako bi se sami potrudili i posudili adekvatni kostim da  iznenade svoju dragu, to već nije dio muških fantazija. Previše je tu posla.

 

9. Posebne, nesvakidašnje lokacije – Muške seksualne maštarije postaju sve jednostavnije i dosadnije. Ovo je ujedno i jedna od rijetkih maštarija koju može ispuniti tko god o tomu fantazira, potrebno se samo malo pokrenuti i pokušati. Uredi, javni zahodi, automobili, dizala, svako mjesto na zemlji je potencijalni prostor za seks iz mašte.

 

10. U troje – Jedna od najomiljenijih muških fantazija je seks u troje. Kada kažemo u troje tu svakako mislimo na kombinaciju dvije žene, on jedan i akcija. Trend opadanja maštovitosti i raznolikosti se na pravom mjestu i u pravom društvu na svu sreću završava.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio