Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Top 10 savjeti za dobar flert

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Znamo da ste već zasigurno upoznati sa svim tehnikama zavođenja odnosno flerta. No ipak, ovi savjeti će poboljšati sve vaše već uhodane trikove zavođenja i učiniti da svi muškarci – od vašeg dečka do poštara – naprosto izgube glavu za vama.

Pa da krenemo sa našom listom savjeta za flert:

 

1. Odmjerite zgodnog muškarca u vašem vidokrugu na dvije sekunde, potom sklonite pogled, a zatim ga još jedan put pogledajte, ali ovog puta neka vaš pogled bude prodoran; ispod obrva. Zadržite pogled nešto dulje zatim ponovno sklonite. Ova će tehnika zasigurno privući njegovu pažnju. I ne zaboravite kako su žene najprivlačnije muškarcima kada blago nagnu glavu prema naprijed promatrajući svog sugovornika, pomalo odozdo. Tada izgledaju ženstvenije i seksipilnije.

 

2. Nalazite se u sobi punoj muškaraca? Sjedite sa strane, blago izvijte leđa, zatim nježno prođite prstima kroz kosu. Ovaj trik definitivno neće proći nezapaženo.

 

3. Na tulumu priđite zgodnom muškarcu koji vam je odmah zapeo za oku, nestašno se osmjehnite i recite mu nešto u stilu „Čula sam da će ovdje biti puno slatkih momaka, ali ja sam do sada vidjela samo jednoga.“

 

4. Dok sjedite na večeri s muškarcem iz snova, povremeno jezikom pređite preko usana, kao da želite ukloniti posljednju mrvicu sa usne.

 

5. Prosječan muškarac će provesti manje od 1 sekunde gledajući u vaše oči u trenutku upoznavanja, ali će zato posvetiti čitavih 7 sekundi vašim usnama. Kako bi ste bili sigurni da će svoj pogled, zadržati još dulje odaberite crvenkaste nijanse ruža, jer one definitivno privlače muške poglede.

 

 

 

6. Jedno istraživanje je dokazalo kako najviše uspjeha imaju osobe koje u sat vremena pošalju 35 signala za flert. Ne bi htjeli da ovo shvatite doslovno te da se počnete zamarati brojenjem signala, ali zato se potrudite da napravite ravnotežu između svih tih pogleda i „slučajnih“ dodira koji će jasno dati do znanja što želite, a da to ipak ne djelujete pre napadno i neprirodno.

 

7. Prosječni će muškarac prići ženi nakon što im se pogledi sretnu 3 puta stoga,  kada zapazite nekoga tko vam se sviđa, budite sigurni da ispunite tu kvotu. Kontakt očima koji traje najmanje 3 sekunde, znak je da ste spremni preći na nešto više od samo promatranja. No, previše kontakta očima stručnjaci smatraju za jednu od najvećih pogreški flerta, stoga kad se uvjerite da vas je uočio, smirite malo lutanje pogleda.

 

8. Koliko god da vam se dotićni muškarac svidio, najvjerojatnije mu neće poći za rukom da vidi vaše donje rublje još prve večeri, no kratki bljesak naramenice vašeg čipkastog, crnog grudnjaka može napraviti više nego što uopće možete pretpostaviti.

 

9. Ako ste živjeli u uvjerenju kako je duboki dekolte od ključne važnosti kada je u pitanju flert, niste bili potpuno u pravi. Žene koje imaju dugačke ruke smatraju se atraktivnijima, stoga obucite haljinu bez rukava ili sa tankim naramenicama što će vizualno izdužiti vaše ruke.

 

10. Najprivlačniji osmjeh je onaj koji vam napravi sitne borice oko očiju, jer izgleda prirodno i spontano, a spontani osmjeh je oduvijek bio kralj svih tehnika dobrog zavođenja. Baš iz tog razloga nemojte zaboraviti, tijekom večeri, uputiti mu jedan od najljepših, spontanih osmjeha koji će ga definitivno razoružati.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio