Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Top 10 znakova da vas više ne privlači

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Spoznaju da vas vaš dečko više ne privlači teško je zamisliti, a kamoli sebi priznati. Razmišljate li ikad o tome da li vas vaš dečko uopće više privlači? Mislite li da među vama postoje nepomirljive razlike?

U ovom članku ćete pronaći 10 znakova koji će vam pomoći da otkrijete da li vas vaš dečko još uvijek privlači ili je to prošlo svršeno vrijeme. U svakom slučaju, nadamo se da ćemo vam pomoći da možda u konačnici to sebi i priznate. I upamtite, ako vas dečko više ne privlači to ne znači da ne možete pokušati biti prijatelji! 

 

1. Nerviraju vas sitnice - Ide li vam na živce i najmanja sitnica koju radi? Čak i kada samo pokušava razgovarati s vama? Ovo je prvi znak da vas dečko više ne privlači. To je teško priznati, posebno ako ste već dugo zajedno, ali privlačnost može izblijedjeti ako to dopustite, ili ako jednostavno niste stvoreni jedno za drugo.

 

2. Zaboravili ste razlog zbog kojeg vas je uopće privukao - Zašto ste uopće mislili da vas vaš dečko privlači? Odgovor na ovo pitanje vam može pomoći da pokušate shvatiti zašto vas vaš dečko više ne privlači. Sjećate li se još uvijek razloga zbog kojeg ste "pali" na njega? Razmišljate li još uvijek o tome? Je li vas privukla njegova osobnost? Što sada mislite o njemu? Sve su ovo jako važna pitanja o kojima ćete morati dobro razmisliti.

 

3. Stalno odmjeravate druge muškarce - Normalno je da odmjeravate i uspoređujete druge muškarce, ali umjereno. Ako stalno odmjeravate i stalno vas privlače drugi muškarci, to bi moglo značiti da vas vaš dečko više ne privlači.

 

4. Ne nedostaje vam - Sjećate li se onih dana, na početku vaše veze, kada ste nedostajali jedno drugome i kada niste mogli dočekati trenutak da budete zajedno? Sjećate li se kako je to kada vam netko toliko nedostaje da pritom osjećate fizičku bol, kada vam nedostaje u svakom trenutku dok niste zajedno? Ako to više nije slučaj, ako vam vaš dečko uopće ne nedostaje, to bi također mogao biti jedan od znakova da vas više ne privlači.

 

5. Nervira vas dok priča - Recimo da pretražujete Internet i vaš dečko pokušava s vama razgovarati, a to vas nervira i izluđuje. Kada god vaš dečko otvori usta, vi okrećete očima i tražite bilo kakvu izliku da ga ušutkate. Djevojke, to je još jedan znak da vas dečko više ne privlači.

 

 

 

6. Ljubomorni ste na dečke vaših prijateljica - Imaju li vaše prijateljice dečke za koje biste dali sve da ih imate? Hvale li se vaše prijateljice stalno o tome kako su njihovi dečki super? Ako ste ljubomorni na super dečke vaših prijateljica, i to može značiti da vas vaš dečko više ne privlači. Trebali biste druge ljude činiti ljubomornima, a ne biti ljubomorni na njih.

 

7. Mrzite njegovu odjeću - Iako postoje neke stvari koje možete podnijeti, problem je ako ne možete smisliti njegovi odjeću ili bilo što iz njegovog ormara. Želite da vaš dečko dobro izgleda, ali ako po vašem mišljenu ne postoji ništa što mu dobro stoji moglo bi značiti da vas više ne privlači.

 

8. Sve što vam kaže glupo je - Spomenuli smo kako vas nervira dok priča, ali mislite li stvarno da je sve što kaže glupo? Mislite li da je svako njegovo mišljenje kosi sa svime što bi ste vi pomislili, napravili, rekli...? Ako ovo nerviranje preraste u nešto više i ako mislite da je glup, to je znak da vas više ne privlači.

 

9. Njegova vam se osobnost više ne sviđa - Kada ste tek počeli izlaziti, da li vam se svidjela njegova osobnost? Da li ste ga smatrali za najboljeg dečka, a sada je daleko od toga? Mislite li da su njegove šale glupe i želite li da je potpuno drugačiji? To, djevojke, znači da vas dečko više ne privlači.

 

10. Više vam nije smiješan - Naposljetku, više vas ne uspijeva nasmijati. Nema više one iskre i zapravo mislite kako on uopće nije smiješan, a najviše od svega vam ide na živce kada to uopće pokušava biti. Ako je to slučaj smatrajte to znakom da vas više ne privlači.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio