Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Rate this item
(5 votes)

Pripadnici grubljeg spola, baš kao i pripadnice onog nježnijeg, uživaju u pažnji i komplimentima, tepanju i svim drugim lijepim, romantičnim stvarima, ali prije svega i muškarci vole kada ih uvijek iznova zavodi.

Rate this item
(9 votes)

Primijetili smo kako sve više ljudi pokušava pronaći najbolje ljubavne stihove i statuse kako bi voljenoj osobi što bolje pokazali svoje osjećaje.

Rate this item
(3 votes)

Ovisno o tome kakve planove imate s muškarcem s kojim se dopisujete, možete ga opčiniti i samo jednom SMS porukom poslati na sedmo nebo, ili mu, ipak, dati do znanja da želite isključivo zabavu.

Rate this item
(0 votes)

Dakle, napokon ste skupili dovoljno hrabrosti da je pozovete na prvi spoj, a ona je prihvatila vaš poziv - odlično. No sada vas hvata trema, znate da će doći trenutak kada ćete je trebati impresionirati, među ostalom, i prvim poljupcem.

Rate this item
(1 Vote)

Spoznaju da vas vaš dečko više ne privlači teško je zamisliti, a kamoli sebi priznati. Razmišljate li ikad o tome da li vas vaš dečko uopće više privlači? Mislite li da među vama postoje nepomirljive razlike?

Rate this item
(0 votes)

Ljubljenje - najljepši način izražavanja ljubavi i prisnosti. Sigurni smo da nema osobe na ovom svijetu koja ne voli da ljubljenjem i nježnim dodirom usana iskaže svoje emocije.

Rate this item
(1 Vote)

Za početak, prijo nego krenete u potragu za načinom kako smiriti, a možda čak i zadržati lošeg dečka, postavite si pitanje: "zbog čega mislite da ste baš vi ona koja će ga smiriti?"

Rate this item
(0 votes)

Savjete o vezama za žene koje izlaze s mlađim muškarcima teško je slijediti. Pogotovo kada se mnogo tih savjeta vrti oko pronalaženja nekoga vaše dobi.

Rate this item
(2 votes)

Naučiti kako slomiti srce je teško. Iako ne želite slomiti nečije srce, ponekad je to potrebno. Ako učite kako slomiti srce, ovdje imamo nekoliko savjeta za vas. Ipak zapamtite, kada naučite kako slomiti srce, to upotrijebite samo ako zaista niste u sretnoj vezi iz koje trebate pošto poto izaći.

Page 1 of 2
Joomla SEF URLs by Artio