Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Rate this item
(0 votes)

Ljudi vole slušati o brakovima slavnih i čudom se čuditi kada neki od tih brakova završe prerano. Možda je ponekad teško razlučiti ljubav i bliskost ako provodite toliko vremena skupa (to se odnosi na kolege koje rade skupa na nekom projektu).

Rate this item
(0 votes)

Premda je nama običnim smrtnicima teško shvatiti što poznate tjera na otkrivanje tajni iz njihova privatnog, seksualnog života - jer ipak su u konačnici oni ti koji se istovremeno i sami žale na invaziju u isti - lista muških celebrity-ja koji su priznali kako im je hobi bio sakupljanje žena kao trofeja, zaista je fascinantna.

Rate this item
(0 votes)

Ah, ti muškarci. Ne možes s njima, a ne možeš ni bez njih. Iako se žene i muškarci nikada neće u potpunosti razumjeti, naravno postoje stvari zašto ih na posljetku volimo i što ih čini onakvima kakvi jesu (mislim zapravo na njihove male „mušice“ koje zaista nekad mogu biti simpatične).

Rate this item
(1 Vote)

Znate li što točno muškarci vole kod žena? Većinu vremena nismo ni same svjesne svega što muškarci vole na nama. Predstavljamo vam top 10 stvari za koje sigurno niste znali da privlače toliko pažnje kod vašeg muškarca.

Rate this item
(1 Vote)

Postoje temeljni uzroci izvanbračnih veza, kao što su osjećaj nezadovoljstva i manjak sreće u braku, usamljenost, težnja za promjenom i sl. Preljub zna pružiti prividan osjećaj trenutačne euforije i uzbuđenja, te u nekim slučajevima, za neke ljude pruža čak i osjećaj svrhe u životu.

Page 2 of 2
Joomla SEF URLs by Artio