Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 ženskih šešira

Written by  Wednesday, 22 February 2012 14:12
Rate this item
(0 votes)

Od pamtivijeka je poznato kako su žene voljele uljepšavati svoj stajling raznim pokrivalima za glavu - kapama, šeširima, maramama i slično, neke su ih nosile jer im je tradicija tako nalagala, a neke jednostavno kao modni dodatak; predmet koji je upotpunjavao i uljepšavao izgled.

Tijekom stoljeća moda se mijenjala, a s njom i modeli šešira. Povijest šešira seže daleko u prošlost, toliko daleko da se čini kako oni skoro oduvijek postoje, jer je u principu jako teško sa sigurnošću reći kada je prva životinjska koža navučena na glavu čovjeka kao zaštita od vremenskih uvjeta. Robovima u staroj, antičkoj Grčkoj je bilo zabranjeno pokrivati glavu, jer je to bila privilegija bogatih.

 

O šeširima se oduvijek pisalo kao o detalju koji nosi jasnu poruku počevši od one religijskog karaktera (u civilizacijama gdje je garderoba za glavu bila obavezni dio vjerskih rituala, negdje je strogo zabranjena), preko naglaska na osobni dignitet i društveni status do naglašavanja profesionalnog statusa (glavni kuhar u kuhinji, po pravilu, nosi najvišu i najbogatiju kapu). Dakle, nedvojbeno, od pamtivijeka šeširi imaju bitnu ulogu statusnog simbola, od vremena kada su sačinjavali osnovni dio uniformi, do vremena kada su konačno postali način modnog izražavanja.

 

Odabrali smo naš top 10 najljepših ženskih šešira:

1. top 10 zenski sesiri 1

2. top 10 zenski sesiri 2

3. top 10 zenski sesiri 3

4. top 10 zenski sesiri 4

5. top 10 zenski sesiri 5

 

 

6. top 10 zenski sesiri 6

7. top 10 zenski sesiri 7

8. top 10 zenski sesiri 8

9. top 10 zenski sesiri 9

10. top 10 zenski sesiri 10

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio