Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 kako očuvati kupaći kostim

Written by  Wednesday, 03 July 2013 08:53
Rate this item
(0 votes)

Gotovo sve žene će se složiti s činjenicom da je za pronalaženje odgovarajućeg kupaćeg kostima potrebno dosta vremena i truda, te kako ujedno onaj dobar kostim najčešće  poprilično i košta.

No trebali bi biti svjesni toga da je od prvog dana kada se obuče, kupaći kostim izložen raznim štetnim utjecajima poput sunca, klora u bazenu, soli, raznim kremama za sunčanje, a tu su i perilice te sušilice rublja koje također štete vašem kostimu.

Stoga, kako bi vaš kostim dulje vremena bio očuvan, treba paziti na njegovo održavanje. U ovom članku smo pripremili nekoliko korisnih savjeta koji vam mogu pomoći da vaš kupaći što dulje izgleda kao nov.

 

1. Kupaći kostim je potrebno ručno prati i to svaki put nakon nošenja. Za ručno pranje kupaćeg kostima potreban vam je lavor s hladnom vodom i malo tekućeg deterdženta za ručno pranje.

 

2. Prilikom ručnog pranja kostim je potrebno nježno provlačiti kroz vodu i to nekoliko puta u smjeru gore-dole kako biste ga temeljito isprali od svih tragova sunca, pijeska, klora i drugih nečistoća. Ostavite ga u vodi još nekih 10 minuta potom temeljito isperite.

 

3. Kada ispirete kupaći kostim također je uvijek potrebno koristiti hladnu vodu kako biste uklonili sve tragove deterdženta.

 

4. Nakon pranja, kupaći je potrebno zamotati u ručnik te nježno ocijediti višak vode.

 

5. Kada kupaći kostim stavljate na sušilo, pripazite da ne bude izložen jakom suncu.

 

6. Kada idete na ljetovanje ponesite nekoliko kupaćih kostima. Na taj ćete ih način moći češće mijenjati, što će vam pomoći da se svaki od njih u potpunosti osuši.

 

7. Pripazite na to da uvijek, prije nego što sjednete na hrapavu površinu, ispod postavite ručnik.

 

8. Također pripazite na to gdje sjedite dok ste u kupaćem kostimu, posebice onda kada ste na bazenu jer sjedenje na neravnom rubu bazena može ošteti tkaninu.

 

9. Ako se namjeravate sunčati, nakon izlaska iz mora ili bazena uvijek se presvucite u novi, suhi kostim jer ako se sunčate u istom kupaćem u kojem ste i plivali, sunce, sol ili klor još brže mogu oštetiti tkaninu.

 

10. Isperite kupaći kostim i nakon korištenja jacuzzija. Najbolje bi bilo kada biste imali jedan kostim samo za tu svrhu s obzirom na to da kemikalije koje se nalaze u vodi, u kombinaciji s toplinom, jako brzo mogu rastegnuti i izblijediti tkaninu kostima.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio