Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 modnih katastrofa

Written by  Monday, 23 April 2012 07:07
Rate this item
(0 votes)

Stara narodna izreka kaže kako su ukusi stvar o kojoj ne treba raspravljati. Sama modna industrija doživjela je do sada već toliko izmjena da je dovedena do stanja gdje se isprepliće novo i staro, chic i kič... ying i yang.

Sve je moderno, i sve je dozvoljeno. Ali ipak, ne može se nositi baš sve - neke su stvari ipak nedopustive pa smo se odlučili uvrstiti ih u naš top 10 modnih katastrofa koje morate izbjegavati:

 

1. Slaganje uzoraka - Nemojte se opterećivati previše savršenim slaganjem modnih dodataka, nakita i odjeće. Nekad se bolje malo poigrati bojama, uzorcima i teksturama. Samo obratite pažnju na to da sve bude u komplementarnom odnosu.


2. Previše modnih dodataka= glavobolja - Ako nosite jaknu koja ima bilo kakvih ušuvenih detalja ili je ukrašena na bilo kakav način, nipošto nemojte pretjerati s nakitom jer će krajnji rezultat biti nakićenost.


3. Tamna šminka - Moda se ne odnosu samo na odjeću. Ako ste se neprimjereno našminkali nitko neće primjetiti što ste obukli. Ako nosite tamno sjenilo za oči, nije preporučljivo nanijeti tamnu šminku na usta. Ne samo da ne izgleda lijepo nego će vam i „zatvoriti“ lice.


4. Pogrešno slaganje uzoraka - Kada se odijevati, nikada nemojte u kombinaciju spariti pruge i karirano. Kao što smo rekli, neki uzorci se odlično slažu,a ovaj par nije jedan od njih.


5. Pazite na svoje nokte - Stil obuhvaća sve, od vaše kose pa čak i vaše nokte. Potrudite se održavati nokte manikurom, Ako ne želite ići na geliranje ili plaćati za manikuru, samo se potrudite da izgledaju lijepo i nemojte ih gristi.

 


6. Naramenice - Ako nosite majicu bez rukava, nikada nemojte dopustiti da vam izviri naramenica od grudnjaka. Nije bitno koje je boje ili koji su uzorci na njemu, tako nešto nije lijepo za vidjeti. I


7. Kriva duljina hlača - Treba znati odabrati prau duljinu hlača, pogotovo ako ste nižeg rasta. U kapri hlačama možete izlgedati niži nego što jeste pa zato obratite posebnu pažnju na takve detalje dok kupujete. Dobro provjerite da vam duljina hlača dolazi točno između koljena i gležnjeva. Kombinirajte kapri hlače sa uskim majicom kako biste izgledali viši.


8. „Kolut za spašavanje“ - Ako mislite da ćt izgledati vitkije kad nosite užu odjeću, u krivu ste. Na kraju ćete završti sa „kolutom za spašavanje“ oko ruba hlača.


9. Problem u bijelom - Nikada nemojte nositi bijele cipele i bijele hlače bilo koje vrste i duljine.


10. Tange - Nemojte nipošto dopustiti da vam iz hlača proviruju tange jer ne izgleda lijepo i ljudi mogu donijeti krive zaključke o vama.

 

Ako se potrudite slijediti ovih 10 kratkih naputaka, izgledat ćete puno sofisticiranije i uglađenije.

Joomla SEF URLs by Artio