Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 najbolje sunčane naočale

Written by  Friday, 01 February 2013 14:15
Rate this item
(0 votes)

Geometrijskih oblika, originalnog dizajna, istaknutih boja i dekora, totalno beskompromisne - najava je modela ženskih sunčanih naočala za ljeto 2013.

Aviator modele od prošle godine zamijenili su modeli neobičnih geometrijskih oblika; poput leptira i mačjeg oka, dok je jedan od obveznih uvjeta - XXL veličina koja dodatno ističe mističnost ženstvene pojave. Većina modela iz gotovo svih novih kolekcija imaju skoro u potpunosti zatamnjena stakla. Trendovi sezone također podrazumijevaju i velike okrugle naočale, te one neobičnih oblika okvira, a kako bi dodatno istaknuli izvorni oblik, dizajneri često koriste poprilično debele okvire u kontrastnim bojama te svijetle ukrasne elemente.

najbolje suncane naocale 2013

Među relevantnim materijalima za okvire ženskih sunčanih naočala u novoj sezoni 2013. je svakako plastika u različitim bojama, uključujući i onu s životinjskim uzorkom, te sasvim prozirne okvire.

najbolje suncane naocale 2013

najbolje suncane naocale 2013

Metalizirani pokrovi u raznim bojama, oštar kontrast svijetlih okvira i tamnih stakala - također spadaju u top trendove za 2013. Boje ženskih sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2013. su uglavnom tradicionalno - crna, smeđa i siva, no vrlo popularne će biti i one nešto smjelije naočale s izvornom dekorom, poput ukrasa, figurica i modernih aplikacija.

najbolje suncane naocale 2013

najbolje suncane naocale 2013 2

Kada je riječ o ženskim sunčanim naočalama za predstojeću sezonu, zanimljivo je spomenuti virtualni multimedijalni Google spektakli koji je po prvi puta prikazan na tjednu mode u New Yorku i to na reviji Diane von Furstenberg. Tijekom priprema, te samog trajanja revije, modeli i osoblje su bili uključeni u "live" video snimanje, dakle snimanje u realnom vremenu, a snimka je kasnije predstavljena kao mini-film pod nazivom "DVF Through Glass":

 

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio