Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top boje za proljeće - ljeto 2013

Written by  Friday, 08 March 2013 11:46
Rate this item
(0 votes)

Donosimo vam paletu boja koje će se nositi u sezoni proljeće - ljeto 2013, od kojih su neke preživjele prethodne sezone, a neke su se tek izborile za svoj prolazak na ovu ljestvicu.

Boje koje su najavljene kao trend u 2013. grupirane su po slijedećim kategorijama: 

  • Osnovne boje
  • Hladne Boje
  • Tople boje

 

1. Zelena boja u principu ne pristaju baš svima, ali oni kojima je ova boja jedna od dražih s pravom se mogu radovati. Ako ste svijetle puti, preporučamo poneki upečatljiviji komad odjeće u ovoj boji, na primjer haljinu u boji mente, a ako imate maslinastu put, bolje je da se ipak odlučite za neki od modnih dodataka u ovoj boji.

Moderne boje u 2013 5

 

 

Moderne boje u 2013 10

2. Koralno crvena - Boja korala omiljen je izbor svih trendseterica i to posljednje dvije godine, a po svemu sudeći izgleda da i u 2013. neće izgubiti na svojoj popularnosti. Stoga, ako namjeravate koralno crvenu dodati u paletu koja će se naći u vašoj garderobi, svakako to napravite - nećete pogriješiti. Ovu boju možete nositi u vintage stilu, dakle bluze ili upečatljive torbice na preklop - izbor je na vama!

Moderne boje u 2013 3

3. Krem ružičasta - Ako postoji neka boja koja je ženstvena i nježna, onda je to posve sigurno krem ružičasta. Ovu boju nosite kako bi ste dodatno naglasili ženstvenost, što je provjerena receptura koja djeluje čak i na dječačkim odjevnim komadima poput sakoa, hlača i patika.

Moderne boje u 2013 8

Moderne boje u 2013 9

4. Bež i bijela - Premda većina nas ove boje uglavnom nosi u obliku klasičnih bluza, ipak postoje i razni drugi načini uz pomoć kojih se, od ovih klasičnih boja, može obogatiti čak i oplemeniti svačiji izgled, od kaputa do hlača te modnih dodataka. Mogućnosti su neograničene, a mogu se kombinirati i s ostalim modernim bojama, kao na primjer s remenom u koraljnoj nijansi.

Moderne boje u 2013 2

Moderne boje u 2013 11

5. Kraljevsko plava boja je omiljena mnogima od nas, a posebno nas vesele one upečatljivije, življe nijanse. Upravo te nijanse plave su ove godine najpoželjnije, a ovaj trend možete prigrliti uz pomoć plave bluze ili torbice na preklop. Uz to je dozvoljeno i nositi cipele sa visokom potpeticom u ovoj nijansi. Ako ste ikada vapili za pažnjom, ovaj izbor će vam je definitivno osigurati.

Moderne boje u 2013 4

6. Žuta boja - Poradite malo na svom stilu uz pomoć upečatljivih žutih majica, kombinirajte ih s uskim jeans hlačama i običnom, kratkom jaknom. Pritom nemojte zaboraviti i dugačku ogrlicu kao modni dodatak ovoj casual varijanti.Moderne boje u 2013 7

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio