Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Rate this item
(0 votes)

Pakiranje pred odlazak na putovanje ponekad zna zadati veliku glavobolju i stres, osobito pripadnicama ljepšeg spola. No baš pod spomenutim stresom, većina ljudi zaboravi spakirati ono najvažnije.

Rate this item
(5 votes)

Sigurno ste mnogo puta maštali o odlasku na neko romantično, skrovito mjesto iz mašte, da u bajkovitoj atmosferi provedete nekoliko dana ili (kamo sreće) tjedana u zagrljaju voljene osobe.

Rate this item
(2 votes)

Skupo, skuplje, najskuplje! Ovo je naša lista top 10 najskupljih gradova na svijetu:

Rate this item
(0 votes)

Kada je riječ o Splitu, grad je do prije par godina slovio za isključivo tranzitno središte srednje Dalmacije, no to se promijenilo. Split iz godine u godinu posjećuje sve više gostiju koji nisu samo u tranzitu već odabiru baš taj grad kao idealno odredište za svoj godišnji odmor.

Rate this item
(5 votes)

Svake godine svjetski časopisi i turistički stručnjaci iz cijelog svijeta raspravljaju o top 10 svjetskih destinacija ljetni odmor, te se pokušavaju složiti o najboljim destinacijama za narednu godinu. Mi smo poslušali što stručnjaci savjetuju,  te smo shodno tome napravili svoju top listu za ljetni odmor:

Rate this item
(6 votes)

Svake godine kada kreće sezona skijanja nameće se pitanje, koje skijalište odabrati, koje je mjesto najbolje za zimovanje, gdje mogu imati zimski odmor iz snova?

Joomla SEF URLs by Artio