Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 destinacija za ljetni odmor

Written by 
Rate this item
(5 votes)

Svake godine svjetski časopisi i turistički stručnjaci iz cijelog svijeta raspravljaju o top 10 svjetskih destinacija ljetni odmor, te se pokušavaju složiti o najboljim destinacijama za narednu godinu. Mi smo poslušali što stručnjaci savjetuju,  te smo shodno tome napravili svoju top listu za ljetni odmor:

1. Maldivi   su poznati kao  otoci na valovima snova. Maldivi su tropski raj smješten  u Indijskom oceanu, te su dugo vremena bili jedni od najbolje čuvanih tajni na svijetu. Ti predivni otoci sa bijelim pješčanim plažama, predivnim bistrim morem , palmama i svjetski poznatim koraljnim grebenima su već dugo vremena na samom vrhu svih top ljestvica za ljetni odmor.

maldivi

2. Rio de Janeiro - na sam spomen ovog grada pred oči dolaze slike, sunca, mora i sambe.  Ne možemo se samo složiti oko detalja da li je od samog Rija poznatija negova predivna plaža Copacabana.

rio

3. Dubai - grad za koji slobodno možemo reči da je najveće gradilište na svijetu. Predivne plaže, naluksuzniji hoteli su definitivno nešto što ga svrstava u sam vrh top 10 svjetskih destinacija.

dubai

4. Bahami - za njih se kaže da su raj na zemlji, a osim predivnih plaža imaju još mnogo toga prirodnih ljepota za ponuditi. Bahami obuhvaćaju arhipelag od 700 otoka istočno od Floride i sjeverno od Kube.

Bahami

5. Istanbul - u Turskoj je jedini grad koji se nalazi na dva kontinenta Europe i Azije, a razdvaja ih samo most. Osim povijesti i Aja Sofije poznate nadaleko u svijetu , možda manje poznato je da Istanbul ima i predivne plaže, što ga definitivno ubraja u sam vrh svjetskih destinacija za ljetni odmor.

istanbul

 

 

6. Viktorijini vodopadi  - smješteni u Južnoj Africi su glavna atrakcija turista iz cijeloga svijeta. Ljudi jednostavno vole da vide ljepote egzotične i spektakularne velike padove vode.

Viktorijini Vodopadi

7. Sardinija - je smještena u Sredozemnom moru i drugi je po veličini otok Italije. Nadaleko u svijetu je poznata po svojim predivnim plažama.

sardinija

8. Palma de Mallorca je glavni grad Baleara, španjolske autonomne pokrajine. Poznato je turističko odredište mnogih Evropljana, što zbog njenog odličnog geografskog položaja, što zbog predivnih plaža koje jednostavno ostavljaju bez daha.

palma de mallorca

9. Cancun, Meksiko - Nije tajna da Cancun je mjesto za zabavu na suncu, ali ima mnogo više za ponuditi od noćnih klubova i  kokteli. Od sportova na vodi do arheološkog čuda, Cancun je tropski raj koji ima nešto za ponuditi i najzahtjevnijem gostu.

cancun

10. Kuba - otočna država sa više od 1500 otoka, a glavni istoimeni otok u ukupnoj površini sudjeluje s gotovo 95%. Odsjedate li u nekom od resorta, vjerojatno ćete se doma vratiti veoma sretni, preplanuli, s dvije kile više i sa sjećanjem Kube kao vruće zemlje salse, Mojita, Havana cluba i suvenira Che Guevare.

kuba

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio