Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 30 kako se izvući s posla

Written by  Friday, 07 December 2012 13:31
Rate this item
(0 votes)

Koliko Vam je puta palo na pamet da, poput srednjoškolca ili srednjoškolke koji žele izbjeći dan u školskoj klupi, smislite nekakvu dobru ispriku za svog šefa te ostanete kod kuće.

Upravo iz razloga što nam je to često padalo na pamet, odlučili smo se objaviti članak koji sadržava 30 najboljih ideja za isprike koje će Vam pomoći da s vremena na vrijeme "skliznete" s posla ili da se uopće ne pojavite:

 

1. Vaš Vas je susjed upravo nazvao u panici - došlo je do pucanja vodovodne cijevi te Vam je podrum u potpunosti poplavljen. Morate kući što je prije moguće kako bi sanirali štetu!

 

2. Ako Vam je šef je slab na kućne ljubimce, ova je isprika savršena. Dakle pozovite se na hitno zdravstveno stanje Vašeg ljubljenog psića ili mačke - bez brige, njegovo srce koje je slabo na nedužne životinjice će se trenutno sažaliti i Vi ste OFF and OUT!

 

3. Imate iznenadno, lažno trovanje hranom ... ova isprika funkcionira; bez iznimke! Samo budite sigurni u to da za navedeno trovanje ne krivite šefov omiljeni restoran.

 

4. Dobili ste proljev - uglavnom, kada je riječ o ovoj isprici, svima bude toliko neugodno da vas zasigurno nitko neće htjeti ispitivati o tome te ćete biti van ureda u roku od 5 minuta.

 

5. Vaš automobil se pokvario na sred ceste, vučna služba je na putu, ali, najvjerojatnije zbog velike gužve, užasno kasne. Vama ne preostaje ništa drugo nego da čekate, a vašem šefu ništa drugo no da vas pusti.

 

6. Vaš rođakinja je iznenada dobila trudove, a Vi ste jedina osoba koja živi dovoljno blizu da ju na vrijeme dovezete do bolnice u!

 

7. Pukao Vam je zub te hitno trebate posjetiti zubara - pa ne možete takvi pred ljude!

 

8. Ako je Vaš šef Muškarac, samo se pozovite na "ženske probleme " ... nema tog muškarca koji ima hrabrosti propitkivati o toj temi u detalje!

 

9. Dobili ste ušenke! Nitko ne želi dolaziti na posao s ušenkama. Za ovako nešto ćete čak možda dobiti i koji dan više jer, vjerujte nam, nitko ne želi dobiti ušenke od Vas!

 

10. Reci svom šefu da ste imali godišnju kontrolu krvne slike, te da je nalaz pokazao nekakve male "nepravilnosti" ... pa ćete morati ići na dodatna ispitivanja.

 

11. Dobili ste iznenadan poziv za na sud, a nitko se ne želi "igrati" sa zakonom, zar ne?!

 

12. Dobili ste urinarnu infekciju. Ova isprika je savršena s obzirom da je moguće istu dobiti preko noći, a može se zaliječiti u dan ili dva i to bez lijekova, tako da čak i neće biti potrebe za liječnikom!

 

13. Potencijalno nasilni dečko Vaše najbolje prijateljice ju je izbacio iz stana, te joj Vi morate uskočiti u pomoć što je prije moguće!

 

14. Zaključali ste ključeve u automobilu. Bravar je na putu, ali je rekao da bi moglo potrajati par sati prije nego što stigne i odvali bravu.

 

15. Blizak prijatelj ili član obitelji je imao lakšu prometnu nezgodu. Niste još sigurni u to koliko ozbiljno je ozlijeđen, ali jednostavno se ne možete koncentrirati na rad, morate što prije poći i osobno se uvjeriti kako je sve OK.

 

 

16. Uhvatila Vas je stomačna viroza. Ova isprika je super jer je podesiva - kako god Vam odgovara; dakle jeli riječ o 12 satnoj, 24 satnoj ili 48 satnoj virozi - sami odlučite.

 

17. Vaši se septičkih jama prelila, a dvorište Vam je u potpunosti potopljeno kanalizacijskom vodom. Nitko neće uopće dovoditi u pitanje Vašu potrebu da se hitno pobrinete o ovom slučaju!

 

18. Stablo u vašem susjedstvu se srušilo na ulicu, blokirajući cijelu cestu. Vatrogasci će intervenirati čim prije budu mogli, a tko zna kada će to biti; ipak se ne radi o požaru Već o maloj uličici.

 

19. Sinoć Vas je ubola osa, a do sada niste imali pojma da ste izuzetno alergični na osinje ubode. Dobio Vaše lice je tako otečeno da naprosto ne možete takvi na posao.

 

20. Dogovorili ste se s prijateljima, koji na posao idu u istom smjeru kao i Vi, da Vas povezu, no oni su jutros zaboravili na Vas i sada se trebate snaći i potražiti nekoga ko će Vas dovesti na posao što i nije baš jednostavno s obzirom na to da svi već rade.

 

21. Dovoljno je reći, "Istegao sam leđa" Ljudi koriste ovaj izgovor cijelo vrijeme, a nitko zapravo ne zna što to uistinu znači - no, čini se, nitko i ne pita puno!

 

22. Imaš strašnih problema s hemoroidima i liječnik Vam je savjetovao višesatnu kupku u kadi sa slanom vodom. Nitko neće imati smjelosti da vam kažem da dođete; ne u ovom slučaju!

 

23. Imate nekakvih ginekoloških problema - ova će Vas isprika "izvući" sa posla bez puno pitanja.

 

24. Jaka migrena je savršen izgovor. Svatko tko ju je barem jednom imao znati će kako bolna zna biti, a višednevne, ponavljajući migrene osigurati će Vam i više neradnih dana.

 

25. Opekli ste se dok ste pripremali kavu te mislite kako imate opekline 1. stupnja. Samo budite sigurni da navedete neki dio tijela koji, kada se vratite na posao, lako možete prikriti.

 

26. Bili ste bili svjedok automobilske nesreće gdje je glavni sudionik pobjegao sa lica mjesta, te sada morate ići u policijsku postaju da date izjavu. Opet, ponavljamo: nitko se ne voli igrati sa zakonom!

 

27. Dovoljno je reći, "Moj suprug / dijete / cimerica ima tako jaku virozu da nije u stanju ustati iz kreveta, pa morate ostati kod kuće i pobrinuti se za njega / nju." Plus, nitko ne želi da uredom proširite potencijalnu jaku virozu.

 

28. Netko Vam sinoć pokušao provaliti u kuću, tako da morate ostati kako bi se pobrinuli oko ugradnje eventualnog sigurnosnog sustava. Nitko neće dovoditi u pitanje vašu ugroženu osobnu sigurnost!

 

29. Nazovite svog šefa i recite kako Vam je netko ukrao automobil te kako nemate dovoljno novca za taxi, a s obzirom na financijsku krizu ko bi Vas mogao kriviti?

 

30. Reci svom šefu kako su vrata na garažnim vratima pukla, a vi niste dovoljno jaki za podizanje istih kako bi izvukli automobil van. Gdje li nam je samo ova luda ideja pala na pamet :-) ? Oh, da možda jer nam se nešto slično stvarno dogodilo!

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio