Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 ljubavne pjesame

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Slušanje ljubavnih pjesama dok se nalazite u svađi s dečkom najbolji je način da umirite svoje osjećaje. Ako ste u svađi s svojim dragim i tražite savršene ljubavne pjesme, imamo pravu top 10 listu za vas.

Sve ove pjesme možete slušati kada ste tužni i kada patite zbog ljubavi jer će vam u istom trenutku podići raspoloženje ili vas nagnati da dobro razmislite o svemu. Onda, djevojke, jeste li spremne istražiti naše najbolje ljubavne pjesme koje se slušaju kada ste u svađi s dečkom?

 

1. Pink – Blow me one last kiss - Prvu ljubavnu pjesmu s naše top 10 liste pjeva planetarno popularna kraljica bunda - Pink. Dakle, ovo je djevojka koje je definitivno u ljubavi imala turbulentnih uspona i padova, a ovo je pjesma koju definitivno trebate poslušati kada ste u svađi s dečkom. Zarazna je, jako popularna i dobra za poslušati kada vam se čini da vam je veza na skliskom terenu.

2. One Direction – Same Mistakes - Svi griješimo, no primjećujete li katkad da se stalno svađate s dečkom oko iste stvari? Volimo ovu pjesmu jer se jako lako pronaći u njoj. Ovo je jedna od onih pjesama koju jednostavno morate poslušati! Nije ekstra sentimentalna, ali ipak ima svoje duboko značenje.

3. Secondhand Serenade – Fall for you - Ima nešto u zvuku grupe Seconhand Serenade zbog čega čovjek jako lako zaplače. Ova prekrasna ljubavna pjesma je odlična kada vam se veza nalazi na kušnji. Zbog nje ćete možda opet povjerovati u ljubav koja vas veže; vratiti se na početak vaše veze tako da ćete shvatiti što imate i što možete izgubiti. Jeste li spremne ponovno pasti na vašeg dečka?

4. Christina Perri – Jar of hearts - Iako se čini kako je riječ o pjesmi za raskid, ovo može biti odlična ljubavna pjesma kada ste u svađi s dečkom. Riječi naprosto morate voljeti, kao i činjenicu da se Cristina čini zatvorena prema cijelom svijetu, posebno kada se radi o njenom dečku. Osjećate li se i vi ponekad tako? Ako jeste, onda ćete se zasigurno pronaći u ovoj pjesmi!

5. Avril Lavigne – Wish you were here - Ponekad kada ste u svađi s dečkom sve što želite je da vam se vrati, ma gdje bili, i da se pomirite s njim, razmjenjujući nježnosti. Ponekad jednostavno želite da sve završi, zar ne? Svaka cura ima određenu čvrstoću i nju je ponekad teško odbaciti, a kada ste u svađi, ti zidovi mogu samo stvoriti još veću barijeru među vama. Ova pjesma govori o tome koliko ga trebate i kako shvaćate da je on ipak onaj pravi, bez obzira na sve svađe i nesuglasice među vama.

 

6. Katy Perry – Part of me - Ponekad je teško biti u svađi, a posebno ako je ona glupa. Ako ste se žestoko posvadili s dečkom, ponekad samo želite baciti telefon i ne želite razgovarati s nikim, a ponekad je dovoljna samo jedna ljubavna pjesma da vas trzne. Ovo je savršena ljubavna pjesma koju trebate poslušati kada se osjećate nesmotreno tijekom ljubavne svađe.

7. Coldplay – Fix you - Kada u ljubavnoj vezi dajete sve od sebe, kada zaista želite biti bolja osoba zbog nekoga, ali još uvijek se svađate oko iste stvari, to može biti frustrirajuće. O tome govori i ova pjesma koja je savršena te se uistinu čovjek vrlo lako može poistovjetiti s njom.

8. Christina Perri - Distance - Ovo je jedna od naših omiljenih pjesama koju treba poslušati kada smo u svađi sa dečkom. Ovo je pjesma s kojom se čovjek vrlo lako poveže, a riječi su naprosto fantastične.

9. Katy Perry – The one that got away - Još jedna od onih ljubavnih pjesama čija nas priča navodi na razmišljanje o tome što imamo i kako bi se osjećali da "to nešto" izgubimo. Ova predivna ljubavna priča definitivno služi kako bi smo razmislili o tome koliko nam je do nekoga stalo, koliko je svađa u kojoj se nalazimo vrijedna, te da li smo zbog iste spremni izgubiti svoju srodnu dušu.

10. Berlin - Take My Breath Away - o ovoj pjesmi možemo samo reći da se radi o klasiku koji se sluša uvijek kada je ljubav u pitanju. I to bez obzira o kakvoj je ljubavi riječ; sretnoj, nesretnoj, izgubljenoj, neuzvraćenoj, kompliciranoj... Ova se pjesma sluša uvijek kada volimo! Točka.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio