Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 najbolje naočale za plivanje

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Jedna od frustrirajućih stvari koja se zna desiti kada se čovjek odluči baviti plivanjem jest pronaći adekvatne naočale za plivanje. Svaki plivač ima različite ideje i zahtjeve o svom idealnom paru plivačkih naočala.

U početku većina plivača uglavnom traži udobnost i jednostavnost korištenja, dok su pak profesionalni plivači u potrazi za naočalama koje smanjuju trenje. Srećom tu je širok raspon dostupnih modela za sve uzraste i razine profesionalnosti. Niste sigurni koje su naočale za plivanje najbolje za vas? Provjerite našu top 10 listu: "Najbolje naočale za plivanje" istaknutih modela i značajki koje ih u konačnici i čine toliko popularnima. 

 

1. Speedo Vanquisher - Linija Vanquisher je lako zauzela sam vrh naše top liste zbog svog širokog spektra primjene. Ove naočale za plivanje odlične su kako za profesionalne plivače tako i za rekreativce. Speedo Vanquisher plivače naočale imaju meke silikonske okvire oko očiju koji osiguravaju iznimno udobno nošenje. Svaki par Vanquishers naočala dolazi u četiri različite veličine ovisno o veličini nosa. To omogućuje svakom pojedincu da odabere svoj savršeni par naočala. Vanquisher naočale imaju tendenciju da pristaju više u očnu duplju, nego oko očiju. Linija Speedo Vanquisher uključuje: junior, ženske, i muške veličine.

najbolje naočale za plivanje - Speedo Vanquisher

2. Aqua Sphere Kaiman naočale za plivanje su popularne zbog svoje izvrsne vidljivosti i savršene udobnosti. Ovo su omiljene naočale među plivačima u otvorenim vodama i triatloncima zbog svog iznimnog stupnja vidljivost od 180°, te jednostavne kopče koja se savršeno prilagođava. Kaiman plivačke naočale nude možda najmekše okvire od svih naočala na tržištu. Zbog svog širokog oblika Kaiman naočale se ne uklapaju izravno u očnu šupljinu, već se više prilagođavaju na područje oko očiju. Silikonski dio na području nosa nije podesiv, međutim, zbog svoje iznimne mekoće udoban je većini. Aqua Sphere Kaiman plivačke naočale su dostupne svim veličinama: junior, ženske, i muške.

najbolje naočale za plivanje -  Aqua Sphere Kaiman

 

 

3. Speedo Hydrospex -  osnovna značajka ovih plivačkih naočala je njihova udobnost i jednostavnost korištenja. Remen za podešavanje veličine prilagođava se putem jednostavne kopče, dok su široki okviri idealni za plivače početnike. Silikonski dio na području nosa nije podesiv, međutim, zbog svoje iznimne mekoće udoban je širem spektru korisnika. Kao dodatni bonus Hydrospex naočale dolaze u gotovo beskonačnoj paleti boja, a najbolje su za: djecu i početnike, te plivače koji vole šire plivačke naočale.

najbolje naočale za plivanje -  Speedo Hydrospex

4. Originalne Švedske naočale za plivanje dugogodišnji su klasik i miljenik profesionalnih i semi-profesionalnih plivača. Svoju su popularnost stekle zbog iznimne bistrine i odličnog polja vidljivosti. Ove plivačke naočale moraju biti u potpunosti prilagođene od strane korisnika i nemaju mekane jastučiće za oči. Tvrdi, plastični okviri pristaju izravno u očnu duplju na vrlo osebujan način. Dostupne su u raznim bojama, uključujući i one metalik. Najbolje su za: iskusne plivače - takmičare.

najbolje naočale za plivanje -  Swedish

5. TYR Technoflex naočale za plivanje nude široki spektar uporabe od strane profesionalnih plivača do amatera. Slično kao kod naočala Speedo Hydrospex, osnovne značajke TYR Technoflexa su solidan dio na području oko nosa i lako prilagodljiv dio na bočnim stranama. Meki silikonski okviri čine TYR Technoflex naočale udobnima na području oko očiju, dok odlična stakla pružaju jasnu vidljivost u vodi. TYR Technoflex 4.0 su dostupne u raznim, atraktivnim bojama. Najbolje su za: mlade plivače i početnike, te za sve koji vole nešto šire plivačke naočale.

najbolje naočale za plivanje -  TYR-Technoflex-40

6. TYR Swimple naočale za plivanje krajnje su jednostavne za uporabu. Dolaze u jednoj veličini dizajniranoj za djecu, te u nekoliko zabavnih boja. TYR Swimple naočale za plivanje  imaju solidni dio na području oko nosa, te meke silikonske okvire koji lako pristaju na dječjim očima. Lako se podešavanju kopčom za otpuštanje koja se nalazi na bočnim stranama naočala i koja omogućava, bez puno muke, prilagodbu stražnjeg remena. Najbolje su za: djecu koja vole uživati u rekreativnom kupanju.

najbolje naočale za plivanje - TYR Swimple

7. Speedo Aquasocket - ove naočale za plivanje su dizajnirane za profesionalne plivače. Njihov iznimno nisko-profilni dizajn osigurava minimalni otpor kroz vodu. Ove naočale pristaju izravno u očnu duplju sa svojim mekim silikonskim okvirima koji osiguravaju lagodno udobno nošenje. Speedo Aquasocket naočale za plivanje dostupne su u više različitih modela, ovisno o veličini nosa kako bi se omogućilo prilagođeno pristajanje. Najbolje su za: profesionalne plivači u dobi od iznad 13 godina starosti.

najbolje naočale za plivanje - Speedo Aquasocket

8. TYR Tracer - ovdje je riječ o modelu naočala dizajniranom isključivo za profesionalce koji sudjeluju u natjecanjima. I ove naočale pristaju izravno u očnu duplju sa svojim mekim silikonskim okvirima koji osiguravaju lagodno i udobno nošenje. Također su dostupne su u više različitih modela, ovisno o veličini nosa kako bi se omogućilo bolje pristajanje. TYR Tracer naočale nude izvrsnu vidljivost, a najbolje su za: sve profesionalne plivače koji mjere svoj uspjeh u desetinku sekunde.

8 TYR Tracer

9. Aqua Sphere Seal maska ima mnogo veći profil od većine naočala za plivanje, ali ne pokriva nos poput tipične maske. To joj omogućuje da funkcionira kao normalne naočale za plivanje, s jedinom razlikom što Aqua Sphere Seal maska pruža veću pokrivenost za cijelo lice. Ova je plivačka maska poznata po izvrsnu prianjanju uz lice što je čini odličnom za kupanje u turbulentnim vodama. Seal maska je dostupan u izvornoj i XP Seal verziji s nižim profilom. Najbolja je za: plivanje u otvorenim vodama; plivače i kupače koji od svojih naočala zahtijevaju veću pokrivenost lica.

najbolje naočale za plivanje - Aqua Sphere Seal

10. Speedo Sprint/Pro jedne su od Speedovih klasika. Oba modela, i Sprint i Pro odlikuje mekana pjena na području oko očiju, a dolaze s podesivim dijelom na području nosa. Pro model ima kružni, dok model Sprint ima više ovalni oblik okvira. Ove naočale za plivanje su već dulje vrijeme standard u plivačkoj zajednici i to najviše zbog svoje pouzdanosti i udobnosti. Najbolje su za: sve plivače koji preferiraju pjenaste okvire ispred onih silikonskih.

najbolje naočale za plivanje - Speedo Sprint Pro

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio