Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Alternativni lijek protiv skleroze

Written by 
Rate this item
(6 votes)

Ovaj alternativni recept potječe od staro kineskog lijeka, koji je 1971. godine pronađen u jednom od tibetanskih samostana, ispisan na glinenim pločama. Recept je potom vrlo brzo preveden na sve svjetske jezike, kako bi bio dostupan svima.

Ovaj prirodni lijek oslobađa organizam od masnih i drugih štetnih naslaga, poboljšava izmjenu tvari u organizmu te pridonosi boljoj elastičnost krvnih žila, sprečavajući infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju te stvaranje tumora. Kod točnog pridržavanja uputa za terapiju, djelotvoran je čak i kod pomlađivanja čitavog organizma.

 

Priprema:

 

Za pripremu ovog prirodnog lijeka potrebno je dobro očistiti i isprati 350 g češnjaka, nasjeckati ga i istucati drvenim tučkom u većoj drvenoj ili plastičnoj posudi. Tako samljeveni češnjak potrebno je staviti u staklenku te dodati 3 dl 96% alkohola kojeg možete kupiti u ljekarni. Posudu je potom potrebno čvrsto zatvoriti i pustiti tako da odstoji tijekom 10 dana, na hladnom mjestu. Nakon 10 dana, sadržaj posude je potrebno procijediti kroz čvrstu gazu. Dobiveni sirup je potrebno još par dana držati u hladnjaku, zatim možete započeti s liječenjem.

 

Lijek se konzumira na način da se dobiveni sirup miješa s 0,5 dl mlijeka sobne temperature i to prema slijedećem rasporedu:

 

Alternativno lijecenje

Dan Doručak Ručak Večera
1. 1 kap 2 kapi 3 kapi
2. 4 kapi 5 kapi 6 kapi
3. 7 kapi 8 kapi 9 kapi
4. 10 kapi 11 kapi 12 kapi
5. 13 kapi 14 kapi 15 kapi
6. 15 kapi 14 kapi 13 kapi
7. 12 kapi 11 kapi 10 kapi
8. 9 kapi 8 kapi 7 kapi
9. 6 kapi 5 kapi 4 kapi
10 3 kapi 2 kapi 1 kap

 

Nakon navedenog tretmana provedenog prema rasporedu iz tablice potrebno je nastaviti s uzimanjem lijeka i to 3 puta na dan po 25 kapi, dok se ne potroši cijeli sadržaj iz posude.

 

Lijek je najbolje konzumirati za vrijeme jela. Preporuka je liječenje ponovi nakon 5 godina.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio