Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Top 10 hrana koja ne nadima

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Svi smo se zasigurno, više puta, susreli sa nelagodom nadutog stomaka. U ovom članku odlučili smo se sastaviti top 10 listu namirnica koje ne nadimaju te uz koje nećete imati nikakvih poteškoća kod zakopčavanja hlača ili suknji.

1. Naranče i lubenice - nalaze se zajedno na prvom mjestu naše top liste! Ovo voće bogato je vodom jako je dobro iz razloga što čisti nečistoće iz organizma. Lubenica sadrži čak 92%, a naranča između 80 i 90% vode.

2. Jogurt - Osim što je izrazito obogaćen vodom, jogurt potiče stvaranje dobrih bakterija u želucu, te na taj način ubrzava i poboljšava probavu.

3. Žitarice - Zobene pahuljice i druge vrste žitarice bogate su prirodnim vlaknima stoga ubrzavaju rad crijeva. Dovoljno je konzumirati oko 25 g žitarica na dan. Nemojte pretjerivati jer možete postići kontraefekt - dakle zatvor.

4. Bijeli luk (češnjak) - Iako nije drag baš svima, češnjak je jako zdrav jer pomaže pri smanjenju masnoća u jetri, čiji je glavni zadatak izbacivanje nečistih sastojaka iz organizma

5. Borovnice i jagode - Pojedino voće poput borovnica i jagoda bogato je prirodnim vlaknima. Zbog toga možete slobodno grickati zdravo bez straha od nadimanja.6. Grejpfrut - Osim što se, poput naranče, većinom sastoji od vode čak 90%, grejpfrut u sebi sadrži i enzime koji ubrzavaju nestajanje loših masnoća iz organizma.

7. Goveđa juha - Bilo da se radi o krem juhi ili onoj bistroj, goveđa juha je puna zasićenih masnoća stoga je odlična za probavu. I naravno - ne nadima!

8. Salata i špinat - Ovo povrće sadrži puno vitamina, minerala i prirodnih vlakana te je izrazito djelotvorno kod problema sa zatvorom.

9. Đumbir i  pepermint - Prerade ovih biljaka učinkovite su po pitanju smanjivanja gasova, te na taj način sprečavaju nadutost.

10. Chili paprike - Osim što su ukusan začin chili paprike smanjuju visok krvni tlak, a u sebi sadrže i kapsaicin, sastojak koji ubrzava metabolizam.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio