Top 10 "zvjezdanih" tretmana ljepote

U ovom članku pisat ćemo o tretmanima ljepote kojima se podvrgavaju hollywoodske zvijezde net

Voće i povrće u službi ljepote

Trebamo biti svjesni činjenice kako put do lijepa izgleda ne uključuje samo mirisne supstance

Zdrava koža i mladolik izgled

Kako bi smo mogli pravilno njegovati kožu lice i tijela te zadržati mladolik i zdrav izgled p

Pretraži stranicu

Alternativni trendovi koje pratimo

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Posljednjih godina ljudi se sve više okreću ka alternativnim metodama liječenja i prevencije koje su se pokazale kao iznimno učinkovite. Dakle, možemo slobodno reći kako alternativna medicina polako, ali sigurno dobiva svoje zasluženo mjesto u zdravstvenom sustavu diljem svijeta.

Za primjer ćemo navesti podatak kako se, prema istraživanjima provedenim u 2011. godini u EU, metodama alternativne medicine godišnje koristilo između 150 i 200 milijuna ljudi.

 

U ovom članku odlučili smo se izdvojiti nekoliko najpopularnijih trendova alternativnog liječenja, odnosno prevencije raznih zdravstvenih tegoba:

 

1. Prevencija i liječenje uz magnezij klorid - Magnezij klorid jedna je od najbolje čuvanih tajni, ne samo u alternativnoj medicini već i u onoj alopatskoj gdje se koristi u izvanrednim situacijama da spasi život. Ovo je zapravo jedno od najuzbudljivijih medicinskih otkrića današnjice. Magnezij klorid jedan je od najčešćih i najpotrebnijih hranljivih minerala, djeluje nevjerojatno brzo, siguran je i učinkovit.

 

Tretmani magnezij kloridom rješavaju nutritivne nedostatke, poboljšavaju funkciju stanica tijela, štite ih od oksidativnog oštećenja te jača prirodni imunološki sustav. Više o blagodatima magnezij klorida pročitajte → ovdje.

 

2 Prevencija i liječenje uz prah neem - Neem je jedna od najpoznatijih indijskih biljaka, koja  se koristi u svrhu liječenja već više od 5000 godina. Zbog svojih čudotvornih svojstava prah biljke nim poznat je u cijelom svijetu, a u Indiji ga smatraju svetim drvom.

 

Prah Neema se koristi lokalno i oralno u prevenciji i liječenju raznih bolesti. Zbog svojih ljekovitih svojstava on je neizostavan dio svakog indijskog domaćinstva. Više o blagodatima neema pročitajte → ovdje.

 

3. Prevencija i liječenje uz himalajsku sol - Ova posebna sol nastala je u podnožju Himalaje prije otprilike 250 milijuna godina, procesom isušivanja praoceana.

 

Himalajska sol u sebi sadrži uravnoteženu kristalnu strukturu u čijem sastavu se nalazi 84 kemijska elementa i minerala, koji zbog svoje strukture i energije zarobljene u kristalnoj rešetci direktno ulaze u stanični sastav. Ovo je jedna od najčistijih i najvrjednijih soli koje postoje. Više o blagodatima Himalajske soli pročitajte → ovdje.

 

4. Prevencija i liječenje uz soda bikarbonu - Soda bikarbona, neprijatelj farmaceutske industrije koja se opire ideji kako nešto tako jefino može nadmašiti najskuplje lijekove.

 

 

Postoje uvjerljivi dokazi i mnoštvo podražavajućih teorija koje upućuju na to kako bi soda bikarbona trebala biti primarni i univerzalni lijek širokog spektra za razna oboljenja, uključujući rak i dijabetes, a trebalibi je u liječničke tretmane uključiti svi terapeuti i medicinski stručnjaci za veliki broj bolesti današnjice.

 

Kad se radi o soda bikarboni dokazano je kako je riječ dobro proučenoj i shvaćenoj supstanci koja se već desetljećima nalazi u širokoj upotrebi, čak i od strane onkologa.

 

5. Prevencija i liječenje uz kurkumu - Ljekovita svojstva kurkume koriste se već vise od 4000 godina za liječenje širokog spektra bolesti. I alternativna i moderna medicina puni su hvale za kurkumu. Ajurveda objašnjava ljekovitost kurkume time što njen ljutkast okus ubija klice i parazite, uništava naslage sluzi, masti, ljepljive toksine, potiče krvotok i kompletan metabolizam.

 

Kurkuma je također i vrlo snažan antioksidans, protuupalno, antigljivično i antibakterijsko sredstvo koje liječi tegobe probavnog trakta, bolesti jetre, reumu, artritis, bolove u zglobovima, razna kožna oboljenja poput psorijaze, ekcema, osipa itd. Eliminira toksine iz organizma, poboljšava krvnu sliku, smanjuje razinu lošeg  kolesterola i šećera u krvi... Više o blagodatima kurkume pročitajte → ovdje.

Top 10

Ova stranica namijenjena je isključivo člancima pisanima u vidu top 10 listi, bilo da se radi o top 10 najboljem ili top 10 najgorem odabiru. Zanimljiva strana stranice je i ta što čitatelji mogu sami participirati u kreiranju sadržaja što znači da mogu slati svoje top 10 odabire a mi ćemo ih objavljivati...

Website: www.najbolje.info
Joomla SEF URLs by Artio